laert3935
04.02.2024Answer 4ekanka
Пише 1
каой первый? он ласты склеил в 1825 году и был малой и лысый,
а тут бородач, Третий конечно, еще и год коронации 1883 г.
04.02.2024AuthorAnswer laert
Я того і виставив на визначення бо не знаю точно! І попросив розказати про знахідку що це може бути! І оцінити її! Дякую!
laert3935
04.02.2024Answer 4ekanka
Я того і виставив на визначення бо не знаю точно! І попросив розказати про знахідку що це може бути! І оцінити її! Дякую!
навскидку непонятно что это такое, я лично ни жетонов ни медалей где АIII был бы анфас  не помню. Это нужно перерывать
Рунет в поисках, а его большая часть сейчас заблокирована.
Попробуем, а вдруг
Modified by author 04.02.2024
04.02.2024AuthorAnswer laert
Я тоже шукав! Але нічого не знайшов! Гадаю що може бути щось цікаве і в не великій кількості виконання!
Answers: 2
Answers: 1
04.02.2024
Як варіант-розетка на коронацію. На реверсі кріпилась, бант з імперського або рашиковського по кругу. Моя думка
laert3935
04.02.2024Answer 14evdok88
Як варіант-розетка на коронацію. На реверсі кріпилась, бант з імперського або рашиковського по кругу. Моя думка
думать нам никто не запрещает, суть в том, что эти предположение не всегда верно отражают атрибуцию предмета.
Со своей стороны я просмотрел доступные материалы по выпускам  жетонов медалей и пр. на коронацию, то там такого нет и в помине. Я выше написал, нет предмета с А3 анфас, только профиль
06.02.2024AuthorAnswer друг ромео
На пуговицю не похожа! Взаді є стержень і він прямий бронзовий без вушка! З повагою
Answers: 0
06.02.2024AuthorAnswer друг ромео
І більше схоже на кокарду яка забивалася в шапку! Бо там закінчення таке як розклепане! І пуговиця Олександра бачив тільки А і 3 римськими
09.02.2024AuthorAnswer laert
Можливо це значок якийсь був? Даних ніяких більше не знайшли? З повагою!
05.02.2024Author
Жалко що немає ніякої інформації стосовно даного предмету!(
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.