sanukh
sanukh
6 February 2024, 19:14

Амулет(накладка) Звір.Алани?

Амулет(накладка) Звір.Алани?
Доброго вечора шановні форумчани.Допоможіть будь ласка визначити та оцінити.Сопутка наки.денарії. Не чистився. Зарані дякую.

Answers: 0
Musat3938
06.02.2024
Швидше елемент від єврейської хануки 🕎
06.02.2024AuthorAnswer Musat
Швидше елемент від єврейської хануки 🕎
Дякую.Що таке ханука?
Musat3938
07.02.2024Answer sanukh
Дякую.Що таке ханука?
Єврейський підсвічник .
Цей що у вас десь XVII-XVIII ст.
🫸 На форумі зареєстровано багато людей, в більшості спільноти це освічені, виховані і порядні люди , об'єднані тут хобі . 
 Але іноді серед людей затесуються людиноподібні істоти з стада худоби. Біда в тому що <стадо> не вийшло з такої людиноподібної істоти , лізе з нього в непередбачений час .. нє мєчітє бісер перед свіньмі .
07.02.2024AuthorAnswer Musat
Єврейський підсвічник . Цей що у вас десь XVII-XVIII ст. 🫸 На форумі зареєстровано багато людей, в більшості спільноти це освічені, виховані і порядні люди , об'єднані тут хобі .   Але іноді серед людей затесуються людиноподібні істоти з стада худоби. Біда в тому що <стадо> не вийшло з такої людиноподібної істоти , лізе з нього в непередбачений час .. нє мєчітє бісер перед свіньмі .
Не розумію.Це не є частина обламана,а цілий предмет більш схожий на амулет. Чи маєте фото такого підсвічника?
Answers: 1
07.02.2024Author
Removed by author
07.02.2024Author
Removed by author
07.02.2024Author
Removed by author
07.02.2024AuthorAnswer НАМОР12
Кочевники....там племен тьма!😇
Чи є даний предмет амулетом кочевників?
07.02.2024Answer sanukh
Чи є даний предмет амулетом кочевників?
Ну а як ви самі думаєте геральдичний лев , який стоїть на короні може бути амулетом кочевників.)
07.02.2024AuthorAnswer ДОНЕЦ
Ну а як ви самі думаєте геральдичний лев , який стоїть на короні може бути амулетом кочевників.)
Я не розуміюся в цій сфері тому і вирішив виставити на визначення. І що це можить означате? Лев стоїть на короні.Чи можите надати більш інформативну відповідь.Дякую.
07.02.2024AuthorAnswer НАМОР12
Є!
Ви рахуєте це амулет кочівників? Десь подібні продажі проходили?Дякую.
07.02.2024Author
В современном понимании геральдика является одним из разделов истории, занимающимся изучением гербов. Ее появление восходит к XII столетию, когда привычным делом для многих стран стали крестовые походы.
07.02.2024AuthorAnswer sanukh
В современном понимании геральдика является одним из разделов истории, занимающимся изучением гербов. Ее появление восходит к XII столетию, когда привычным делом для многих стран стали крестовые походы.
Тобто цей предмет можить бути знаком кочівників. Де він кріпився? На шоломах на щитах? Чи ще десь? Підкажіть будьласка.
Ще цікавить чи має якусь цінність?
Musat3938
07.02.2024
Мені не зрозуміло для чого ви апаєте цю тему ?!
Вроді Мінілабофф вам попередньо визначив що це , дав посилання з індентичним  зображенням ханук і їх проходів .
2) для кочівників це взагалі не не характерний стиль років , на 400-600 не дотягнули .
Для чого плодити теми ? Не зрозуміло
07.02.2024AuthorAnswer Musat
Мені не зрозуміло для чого ви апаєте цю тему ?! Вроді Мінілабофф вам попередньо визначив що це , дав посилання з індентичним  зображенням ханук і їх проходів . 2) для кочівників це взагалі не не характерний стиль років , на 400-600 не дотягнули . Для чого плодити теми ? Не зрозуміло
Яка ханука? Яке посилання? В мене нічого не відображаєця( і де писав  Мінілабофф я не бачу. Це цільний предмет. Скиньте посилання на проходи подібних.
07.02.2024Author
Геральдичний лев яке має значення до хануки? Поясніть,а не забороняєте апать тему.
07.02.2024Answer sanukh
Геральдичний лев яке має значення до хануки? Поясніть,а не забороняєте апать тему.
Коли я говорив про "геральдичного льва"  мав на увазі що зображення  заімствуване з геральдики, сама річ до геральдики звичайно відношення не має.
Корочє це річ нового часу, крапка.
Коли я говорив про "геральдичного льва"  мав на увазі що зображення  заімствуване з геральдики, сама річ до геральдики звичайно відношення не має. Корочє це річ нового часу, крапка.
Яка крапка) Як запросити експерта в тему? Ато написали багато,а конкретного нічого.
07.02.2024Author
Як нового часу?  Це щоб обісрати предмет?
07.02.2024Answer sanukh
Як нового часу?  Це щоб обісрати предмет?
Ви не при розумі?
Новий час це період історії з 16 по 18 сторіччя.
Нах мені "обсерати" річ , та покладіть біля неї хоч десяток скіфських наків вона від цього старіше не стане.
Ви не при розумі? Новий час це період історії з 16 по 18 сторіччя. Нах мені "обсерати" річ , та покладіть біля неї хоч десяток скіфських наків вона від цього старіше не стане.
Не всі люди розуміють що таке сучасна річ.Як що хочите допомогти  то поясніть людині конкретно що воно і чи має якусь ціну? Людине не прирозумі) цього не знає зовсім і хоче щоб її допомогли у визначенні.Киньте посилання на схожі предмети які були в продажі.З поваго.Дякую
07.02.2024Answer sanukh
Не всі люди розуміють що таке сучасна річ.Як що хочите допомогти  то поясніть людині конкретно що воно і чи має якусь ціну? Людине не прирозумі) цього не знає зовсім і хоче щоб її допомогли у визначенні.Киньте посилання на схожі предмети які були в продажі.З поваго.Дякую
З чого ви вирішили що десь є аналогічна, а схожих тільки в інеті можна сотні знайти, ось тільки з одного сайта
07.02.2024Author
В який розділ виставляти на аукціон?
07.02.2024Answer sanukh
В який розділ виставляти на аукціон?
Вітаю! Поки нікуди не виставляйте. Розберіться, погугліть ще там щось..., але не розібравшись, не виставляйте - заберуть за дарма. Там шикарна патина і якщо така сопутка, то це римський період, черняхи. Яка там ханука... Така моя дкмка, а там самі дивіться. Я б не розібравшись, не продавав би. З повагою.
07.02.2024Answer Bef75
Вітаю! Поки нікуди не виставляйте. Розберіться, погугліть ще там щось..., але не розібравшись, не виставляйте - заберуть за дарма. Там шикарна патина і якщо така сопутка, то це римський період, черняхи. Яка там ханука... Така моя дкмка, а там самі дивіться. Я б не розібравшись, не продавав би. З повагою.
Угу, а може і скіфи раз сопутка скіфські накінечники , головне щоб ви підтримали свій висновок відповідною  ставкою коли продавець дасть посилання на лот.
07.02.2024Answer ДОНЕЦ
Угу, а може і скіфи раз сопутка скіфські накінечники , головне щоб ви підтримали свій висновок відповідною  ставкою коли продавець дасть посилання на лот.
Взагалі-то, я автору писав....
07.02.2024Answer Bef75
Взагалі-то, я автору писав....
Автору це в  лічку  після покупки, а  в розділі  який так і називається "Спільнота" конфінденціальності нема і ваши дописи читають усі.
07.02.2024AuthorAnswer Bef75
Дякую.Я так теж рахую. Предмет знайдений біля ЧК при березі болота і був мокрий при піднятті, тому патина посипалась.Предмет цілий яка це можить бути частина від чогось. Там навіть присутній отвір для нитки щоб носити на шиї чи пришивати до одягу. Потрібно якось запросити експертів.
Answers: 2
07.02.2024Author
А як запросити експерта? Підкажіть.
07.02.2024Answer sanukh
А як запросити експерта? Підкажіть.
Червоний трикутник під темою, опишіть причину звернення.
Червоний трикутник під темою, опишіть причину звернення.
Зрозумів.Дякую.Запросив.
07.02.2024Author
Шановні форумчани пишіть всі свої думки та поділіця будь ласка інформацією.Буду вдячний кождому коминтарі.
Musat3938
09.02.2024Answer sanukh
Шановні форумчани пишіть всі свої думки та поділіця будь ласка інформацією.Буду вдячний кождому коминтарі.
поділіТЬСя , кожНому , комЕнтару  .
3. ))
09.02.2024AuthorAnswer Musat
поділіТЬСя , кожНому , комЕнтару  . 3. ))
Вам в школу потрібно йти працювати,це у вас краще б виходилоУкраїнську мову приподавати,а не оприділяти предмети) бо це у вас геть невиходить))
09.02.2024Answer sanukh
Вам в перший класс....ну так чисто..щоб не обиднтт
Musat3938
10.02.2024Answer НАМОР12
Вам в перший класс....ну так чисто..щоб не обиднтт
😂😂😂
10.02.2024Answer Musat
поділіТЬСя , кожНому , комЕнтару  . 3. ))
Коментареві, коментарю.
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.