Nokolektiner
Nokolektiner
27 May 2024, 22:25

Питання по КР

Питання по КР

Доброго часу доби шановна спільното.
Питання стоїть в тому що , я на місці поселення КР (що доводять мої знахідки: кераміка , іконки , хрестики і т.д.) знаходжу олов'яні оплавки кулястої форми , це не кулі бо форма не підходяща , можливо хтось стикався з подібним або ж знає щось про це , прошу дати відповідь.
Дякую всім!
З пов.

27.05.2024
Доброго !!!
НЕ можна шукати на поселеннях КР !!!
27.05.2024AuthorAnswer minelaboff
Доброго !!! НЕ можна шукати на поселеннях КР !!!
От я гад паршивий)
28.05.2024Answer Nokolektiner
Ви можете просто підкоррегувати текст. Бо на сайті забороняється писати про "поселення" з вказівкою на історичний період.
Answers: 0
Answers: 1
27.05.2024
Пьяный школьник лет 50 назад с паяльником баловался, та и выбросил их там. Все проще
27.05.2024AuthorAnswer Ops_Sniper
Пьяный школьник лет 50 назад с паяльником баловался, та и выбросил их там. Все проще
От , є ж такі невігласи!
А потрібно берегти матінку природу.
28.05.2024Answer Nokolektiner
Та ну реально все що завгодно може бути. Наприклад хтось щось в гаражі робив потім вибросив на сміття. Не треба так заморочуватись
28.05.2024Answer valis
Та то сам князь Святослав с войском експерементировали с новыми видами огнестрела
28.05.2024
Алюмінієвий дріт до електро пастуха часів ссср
Modified by author 28.05.2024
28.05.2024
Вітаю. З вашого дозволу, добавлюсь до теми із схожим запитанням.
Опис загалом як у автора, а предмети як на фото. Що це було?
З повагою
28.05.2024
Removed by author
28.05.2024
Обычный гаражный мусор.
Цена +-100 грн за килограм
28.05.2024Answer Ops_Sniper
я не погоджсь з вами що це гаражне сміття. зазвичай дані предмети трапляються на місцях, яке зазначив автор створеної теми. 
І часто іменно там. 
Ще й паралельно з пломбами і печатями.
Тому, може це заготовки для пломб чи печатей?
28.05.2024
Обмотка кабеля третій рейх .там є товсті мідні дроти ..товщина залягання за метр..погано що він у смолі прийдеться рубати і потім випалювати...такий лежить у мене в районі...
28.05.2024Answer poljanyn
Обмотка кабеля третій рейх .там є товсті мідні дроти ..товщина залягання за метр..погано що він у смолі прийдеться рубати і потім випалювати...такий лежить у мене в районі...
може хтось був..там де корчма Красний Рог.там був німецький бункер звязку
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.