Parazita_Kusok
Parazita_Kusok
19 June 2024, 16:04

Марки СРСР, Куби, В"єтнаму, Болгарії, Польщі, Чехословакії та інших країн

Марки СРСР, Куби, В"єтнаму, Болгарії, Польщі, Чехословакії та інших країн
Доброго здоров"я. Мені порадили цей сайт, так що Я у вас вперше. буду вдячний за допомогу. 
Колись дідусь збирав марки, декілька альбомів було втрачено, але недавно знайшов залишок колекції (майже 400 штук). Хочу продати, але треба оцінка. На олх сказали 30 коп за марку, що зовсім смішно. Хоча може воно атк і коштує

Answers: 0
Answers: 1
vkf772457
19.06.2024
Вітаю.  На жаль, сказали майже вірно.  У вас марки гашені, виходили мільйонними тиражами, попит мізерний. Так і є - 20-30 коп штука. Також треба дивитись на стан марок, особливо зворотньої сторони. Покажіть декілька марок з "тилу".  Також бачу пошкоджені марки.
20.06.2024AuthorAnswer vkf77
Дякую за відповідь! 
Гашені це з печаткою?
так є трішки пошкоджених марок, також з тилу є марки чисті, а є видно були можливо на конверті
wadik1631
20.06.2024Answer Parazita_Kusok
Removed by author
wadik1631
20.06.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Removed by author
Answers: 2
vkf772457
20.06.2024Answer Parazita_Kusok
точніше з поштовим штемпелем, погашені, тобто використані для оплати поштового відправлення. Їх вартість зазвичай істотно нижче ніж чистеньких
Answers: 0
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.