Anonymous
Anonymous
29 July 2024, 03:10

Прошу допомоги у визначенні історії походження .

Прошу допомоги у визначенні історії походження .
Настольна медаль , напис на латині . Пререкладається як : Костянтин 1 чортеня росіянське . Мабуть хотіли написати імператор росіянський . Прошу допомогти з походженням .

laert3935
29.07.2024
яке чортеня, не выдумывайте....

Там написано Константин I император российский.
Изображен Великий князь Константин Павлович,
который фактически месяц официально считался в 1825г.
Императором и Самодержцем Всероссийским Константином I.
Он на престол так и не вступал. Такой медали в официальных
источниках не зарегистировано. Качество портрета и самого чекана (?) предполагает кустарное изготовление.
Modified by author 29.07.2024
Anonymous
29.07.2024AuthorAnswer laert
Дякую за відповідь . Я не сильний в латині , гугл перекладач переводе " імр " саме як чортеня . Можливо тому і передумали чеканити . Можливо і кустарне виготовлення , але звук міді правильний . З іншої сторони , то я пошкрябав і покоцав , цвяха забивав в дитинстві :) .
Modified by author 29.07.2024
laert3935
29.07.2024Answer Anonymous
Дякую за відповідь . Я не сильний в латині , гугл перекладач переводе " імр " саме як чортеня . Можливо тому і передумали чеканити . Можливо і кустарне виготовлення , але звук міді правильний . З іншої сторони , то я пошкрябав і покоцав , цвяха забивав в дитинстві :) .
не потому не отчеканили, а потому. что если и думали, то не успели.

Imp. это сокращение от Imperator, точка должна быть в конце, как тут
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.