ключ
ключ
29 July 2024, 16:24

Денга 1735р різновид 9 листків.

Денга 1735р різновид 9 листків.
Доброго дня,допоможіть будь ласка визначити це 33рік чи35,дев'ять листків лаврових з права,це рідкість???

Answers: 0
29.07.2024Author
Дякую за увагу до цієї теми,силку що ви дали не відкривається дякую.
Answers: 1
29.07.2024Author
Якщо ви не в темі навіщо писати всяку рибалку мов оприділить собі самі,
29.07.2024Answer ключ
Не хочете вчитись, так і скажіть: шукаю лохів, які будуть гаяти свій час на мене. Вам вже тут люди пишуть - на ЦФН все є - розжоване і майже проковтнуте, розкладене по поличкам та з детальним описом кількості пір`я та остюків в крилах та хвості. 
Вибачте за прямоту - хочете пукн..ти, не натужуючись...
29.07.2024
На ЦФН - все работает...
Там и ваша - шукайте
....все разновиды и подвиды...
Успехов...
Будете в теме аж бегом...
30.07.2024Author
Хотілося щоб на сайті віоліті працювало , вмієш, знаєш,оприділи дай відповідь,навіщо кудись відправляти,Ви тільки уявіть якщо ми будемо так оприділяти зверніться в архів в музей купіть собі книгу нумізматичну,подивіться на іншому сайті там все знайдете,смисл виставляти на оприділення???
30.07.2024Answer ключ
.. і так все життя - нехай хтось зробить за мене... Свисни Ванько, ти дурніший... 
Розумієте, ця монета не суперраритет, опис якого захований в архівах або іноземних сайтах. Все лежить на поверхні. Всього- навсього, хотів вас навчити користуватися, щоб могли при нагоді і самі знайти і інших навчити. Шкода (
30.07.2024
Монета 1735 року. Дев`ять листків лаврової гілки - звичайний штамп - шаблон №5.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.