lufa363
01.08.2024
Ну так візьміть за основу ціну тарілки  з однотипним  розписом, я не думаю ,що повинна бути якась  різниця . Це ж ваше оголошення на ОЛХ, правда?  Ви ж і самі непогано справляєтеся з встановленням ціни. Посилання-
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
Modified by author 01.08.2024
Answers: 0
01.08.2024Author
дякую, за відповідь. В мене нема оголошень на олх. Просто цього малюнка взагалі немає в інтеренеті, навіть схожих. Тому прийдеться дійсно встановлювати ціну на свій розсуд.
lufa363
01.08.2024Answer Ketrinket6
Може і не ваше оголошення . Просто схожа стилістика письма. Там таке ж блюдо ( трохи інший розпис)- і клеймо, і діаметр, і форма. Можете глянути, яку вартість ставлять. Як на мене, то ціна завищена. Але  ви собі краще вирішите.
01.08.2024Answer lufa
Доброго дня усім. Погоджуюся з шановною    lufa - ціна по тому посиланню явно завищена. Тут на Віоліті сервізи повні Коростеня по 500-1000 гр. От даю посилання на продані 3 тижні тому коростеньске блюдо (близько 30 см у діаметрі) та 5 чашок, правда  більш пізнього випуску
Фарфор Коростень 6 предметов
Але, звичайно ціна - чисто на розгляд власника, раз на раз не приходиться. Удачі!
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.