Client489019
Client489019
13 September 2024, 17:10

Шахрайство на Віоліті

Шахрайство на Віоліті
Увага продавець під ніком (murkot777)аферист і шахрай!!!Особливо це стосується людей тих хто займається приладами та радіостанціями.Отримав гроші за лот радіостанцію і а прийшов кусок металобрухту всі дорогоцінні метали були витягнуті.Увага не купуйте  у нього нічого особливо зараз активні лоти радіостанція р250-2м ітд.Виклав фото до купівлі,ось яке прийшло.Коменти блокує і видаляє.Зробіть максимальний розголос!!!

13.09.2024
Ага попробуйте это доказать модерам, один мне прислал кучу нерабочих газоразрядных индикаторов, даже отзыв негативный потерли, так и сказали, нет заключения от новой почты - гуляй
Answers: 0
13.09.2024Author
Так і в мене .Ще й винний вийшов.Тому хочу розповсюдити по людях щоб знали!
13.09.2024Author
Саме головне шо він ще лоти людям тулить,а людей попередити неможу.Модератор нічого зробити теж неможе а він спирається на то що на НП вкрали або я зняв отак буває.
02.04, 14:51Answer Client489019
Саме головне шо він ще лоти людям тулить,а людей попередити неможу.Модератор нічого зробити теж неможе а він спирається на то що на НП вкрали або я зняв отак буває.
Пишіть у лоті продавця
Answers: 1
18.09.2024AuthorAnswer yuriy64
А шо тут коментувати,купив у того гандона лот,оплатив наперед прийшло самі бачите що без контактів.Поки він відправив перший я купив у нього ще один р250 м.Коли отримав сюрприз в першому ,відмовився купувати лот.Вмене є вся переписка модератора і його.Почав в нього вимагати повернути гроші за перший лот,він мене заблокував.Прийшлось повідомляти людей іншими способами ,через чужі лоти в коментах і спільноті.Мені чесно зразу здалось підозрілим оці всі реверанси з розгоном лотів.Цеж вже в трете виставив бо невикуп.Якщо буде цікаво ще багато можу розповісти про цього кренделя.В замін з мене модератор збрив комісію за невикуп лота, маю одне негативне попередження і негативний відгук!А та сука далі дурить людей.
18.09.2024Answer Client489019
Кажется понял, первый лот это был не Р-250.
20.02, 20:22Answer Client489019
А шо тут коментувати,купив у того гандона лот,оплатив наперед прийшло самі бачите що без контактів.Поки він відправив перший я купив у нього ще один р250 м.Коли отримав сюрприз в першому ,відмовився купувати лот.Вмене є вся переписка модератора і його.Почав в нього вимагати повернути гроші за перший лот,він мене заблокував.Прийшлось повідомляти людей іншими способами ,через чужі лоти в коментах і спільноті.Мені чесно зразу здалось підозрілим оці всі реверанси з розгоном лотів.Цеж вже в трете виставив бо невикуп.Якщо буде цікаво ще багато можу розповісти про цього кренделя.В замін з мене модератор збрив комісію за невикуп лота, маю одне негативне попередження і негативний відгук!А та сука далі дурить людей.
А,є тут якісь список де поширювати ,дані ,шахраїв мене з Миргорода ГАНДОН,з фіо  полусмяк юрій кинув на 23тис гривен з рейтингом білше 50
Answers: 2
20.02, 22:52
Вітаю, чому не зробити розділ по шахраям!
21.02, 12:50
Тому, що шахраї приносять адміністрації непоганий прибуток.
22.02, 22:19
Вітаю всіх, стався зі мною інцидент з типом під ніком - PRO100PRO100, чи мав хтось з ним справу і чи купляли прибори в нього ? мені прислав обпломбовані прибори но з викушеними КМ конденсаторами в непомітних місцях.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.