Client785954
Client785954
10 October 2024, 19:23

Мініатюра(фрачник) Ордену Мазепи на обговорення

Мініатюра(фрачник) Ордену Мазепи на обговорення
Доброго вечора, шановні! Прийшла в руки така мініатюра Ордена Мазепи. Планується до виставлення на торги. Для уникнення зайвих питань виставляю на обговорення. Прошу висловлюватись в темі. 

Answers: 0
10.10.2024Author
Для порівняння додаю фото фрачника з власної колекції(всюди зліва):
10.10.2024Author
Моя мініатюра куплена в свій час якраз у одного зі згадуваних в книзі дилерів (хоча особисто я думаю, що він був, все таки, один).Та, що виставляю на обговорення, на мою думку, походить звідти ж, але перевірити не маю змоги, так як вона міняла власників. Розміри ідентичні, та й все інше один в один.
10.10.2024Adept
Вітаю! Додайте фото аверсу під нахилом. Попередньо подобається .
02.11.2024Answer Client785954
Вітаю!
Скажіть будь ласка який був резерв?
І чи буде в подальшому знову виставлений цей лот?
Answers: 1
03.11.2024Author
Доброго вечора! Резерв був, скажімо так,  +/_ половина досягнутої ціни, що,я вважаю, цілком адекватно. За свій фрачник я, у свій час, платив десь приблизно еквівалент 500 у.о. А тоді це були трошки інші у.о., та й ціни на українську фалеристику були трохи не ті... Річ, у якійсь мірі, унікальна, пропозиції надходять, чи буде повторне виставлення, поки не вирішив. Така річ знайде свого покупця у будь якому разі, дешевшати точно не буде.
03.11.2024Answer Client785954
Можливо варто було зробити лот з фіксованою ціною і подивитись пропозиції?
В будь якому разі маєте хороший товар!!!
Вже підписався аби не пропустити Ваші лоти )
Удачі
Answers: 1
28.04, 18:31
Вітаю!
А Ви могли б виставити лот з функцією запропонування ціни?
Маю пропозицію
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.