Answers: 0
14.10.2024Author
Доброго дня.Прошу допомоги у визначенні даної знахідки.З доною монетою були знахідки як динарі,один з них лемісний з отвором для підвіска.Ще пряжка Чк теж бронз.
14.10.2024Author
Вага монетки 0.34-0.33Дякую заздалегідь.
15.10.2024Author
Доброго дня.У давніх слов'ян були зооморфні образи,вони символізували сокралізовані сили природи.Наприклад як ,баран-богатство хліборобного життя,півен,світлий початок,вогонь,світло,войовничість,родючість вовк-чудовисько-бога тварин,лев-символізує королівську гідність. .і.т.д.На монеткі видно з одного боку як півень,а друга сторона лев чи вовк.Сам передивився все,знайшов по легендах Черняхів-Синтана-де-Муреш.(Оюм).Культура 100-500р. нашої ери.Можливо з тих часів.Сопутка-денарі сріб.,леміс.,пряжки їхні,амулет ромбовидний-бронза,і різні уламки бронзях.
03.11.2024Author
Всім доброго вечора.Монетка викладена на моїй сторінці.Лот під назвою,Зооморфія.З ПОВАГОЮ!!!
03.11.2024
Звичайний гральний або рахунковий жетон. Ймовірно - нюрнберзький. Приблизно XVIII століття. За каталогами можна встановити місце випуску дату з точністю до декількох років.
З повагою
03.11.2024Answer sergey1964
А толку? 
Даже не каждый сребреник так оценивают.  :)
Answers: 1
03.11.2024Adept
Каждый считает , что обладает предметом Эрмитажного уровня
03.11.2024Answer sergey1964
Даже я так считаю.  :))   Грешен...
Answers: 1
04.11.2024Author
Доброго дня.В мене питання,це аукціон чи,що.На аукціонах, ставиться стартова ціна власника.А далі як піде.Знайшовши був річ,мені теж відписали,що висока ціна,думаєте що цінне,.У вас обгортки чи пачки пусті салдепа стоять як космічні кораблі,це норм?Якщо можна ,скиньте цей житон як ви його називаєте,де можна його побачити.ВИБАЧТЕ.З ПОВАГОЮ.
04.11.2024Author
Ця монетка,чи житон,як ви уточнили,виставиться на продажу на другі аукціони. Якщо у вас маються якісь фото цего "житона".Де можливо його побачити.Прохання скинути.Бо це можна розцінювати як ваше небажання. Бо якась монетка в дві коп. советов ціниться в пів ляма,яку можна бачити в каталозі.А тут ніде нема,хотілосьби її побачити.Бо конкретної відповіді недано.Тільки можливо.Без образ,бо теж людей ціпає таке.З ПОВАГОЮ !!!
04.11.2024
Ігрові жетони - не моя основна тема. Їх в каталогах описано більше 10 тисяч штук різних варіантів. Починаючи з XVI століття і закінчуючи серединою XIX, а то і початком ХХ століття. Навіть якщо на руках є ці книги, то там треба ще предмет знайти. 
У Вас - анонімна ігрова марка, значить її пошуки будуть в сто разів важче. До того ж предмет убитий і фото погані. Перезніміть нормально, з вертикалі, на висоті пари сантиметрів, без кольорового фону, зрізаних кутів і кривого розташування. Тоді можуть з'явитися шанси. Може, сюди забреде колекціонер жетонів і допоможе. 
Як на мене, навіть якщо це і рідкісний варіант, ціна йому в такому стані в межах 10 євро в базарний день. Можете подивитися проходи нюрнберзьких жетонів на торгах. 
А що стосується радянських двухкопеечников, так серед них є екземпляри і по 40 тисяч євро. І їх ще доведеться багато років пошукати. А є такі, за які і 5 гривень не отримаєте.
З повагою
04.11.2024Author
Я,неспиричаюсь.Хай буде анонімна.ДЯКУЮ!!!!
04.11.2024Author
Колись мою знахідку визначили як топорчик хазарів,але це був не хазар,а 1-3в.до нашої.Якось так.І на мою думку,аукціон ціну невизначає.Маєм початкову ставку,як на аукціонах і......... .З ПОВАГОЮ!!!!
04.11.2024Author
Ми всі можим помилятися.Факти.Схожість-непричина для визначення.ДЯКУЮ.З ПОВАГОЮ!!!!!
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.