Доброго дня шановні форумчани,прошу вашої допомоги у визначені та датуванні предмету із срібної проволоки високо-художньо сплетеної у виріб який схожий на амулет у вигляді чоловічої геніталії.Має вагу 1,75 грама.Був особисто мною знайдений на полі де постійно зустрічаються монети та інша металопластика яка відноситься до періоду панування Римської імперії. Буду вдячний за ваші міркування ,відносно вищезгаданого мною предмету.
Send a request on the topic
Амулет Фалос.
Амулет Фалос.
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
ПРЧ, ВК готи II-IV ст.
Цікаве виконання, більше характерне для кельтів.
На старт 1т , а далі як карти ляжуть
По друге, використання особливих художніх стилів притаманних різним культурам , звужують коло визначення походження предметів і їх приналежність.
Те що МЕНІ потрібно я побачив , висловив своє припущення (культура кельтів і германців взаємозв'язані між собою) .
Все інше за гроші , хліба за спасибі не купиш .
Гарантії автентичності то вже до автора теми
Звичайно, це жарт - але:тут, не так давно, голову ламали - що то зображено на пластині...??? Тепер, здається - відповідь знайшлась)))
Може тепер його влаштує думка експертів - заодно цікавить його думка-висновок
Вітаю в новій реальності, пане Чобік. Так, це вже покоління ,,Next" заїжджає на сайт ,,на блотній козі". Тож, дуже не дивуйтесь - для них, нічиїх авторитетних думок не існує (окрім своїх власних, єдино-вірних) - вони самі скрізь були, все знають і ні в чиїх підказках потреби не мають...
От, нічого в цьому світі не міняється тисячоліттями))))
Прошу визначеня
Якщо серйозно: не гоже вважати всіх, крім штатних знавців - дилетантами.
Іноді, саме завдяки сумарному симбіозу знань знавців, експертів, та колег пошуковців - вдається докопатись до істини.