avto777
avto777
24 October 2024, 18:32

Нужен совет экспертов, Марки КНДР 1978 года без патриотической символики

Нужен совет экспертов, Марки КНДР 1978 года без патриотической символики
Добрый день, коллеги-филателисты! Хотел бы обратиться к вам за помощью в идентификации блока марок (прилагаю фото).  что скрывается за отсутствием символики? Марки, судя по стилю и дате, предположительно из КНДР, 1978 года выпуска. Однако, интересный момент отсутствие на них традиционной патриотической символики, характерной для марок Северной Кореи того периода. Могли бы вы помочь определить, действительно ли эти марки из КНДР? Возможно, это редкий выпуск или особенность конкретной серии? Буду благодарен за любые комментарии и экспертные мнения.

Answers: 0
24.10.2024
Вітаю!
Так команда КНДР "чемпіони світу" з футболу! Ви не знали? Вся Північна Корея про це знає )
Але, якщо по суті, то в світі останніх подій на війні, є думка, що марки КНДР прибавлять в ціні....
24.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Так команда КНДР "чемпіони світу" з футболу! Ви не знали? Вся Північна Корея про це знає ) Але, якщо по суті, то в світі останніх подій на війні, є думка, що марки КНДР прибавлять в ціні....
Вітаю Справа в тому, що з Корейською Народною Демократичною Республікою мені все зрозуміло. Мене цікавить той факт, що марки друкувалися в КНДР, але на них ніде немає прапорів КНДР або ж якихось патріотичних елементів. Можливо, хтось спеціально надрукував ці марки в такому стилі.
Modified by author 24.10.2024
Answers: 1
24.10.2024Author
Судячи з друкарського штампу, марки були надруковані в КНДР. Зазвичай, на северокорейських марках присутні патріотичні елементи, такі як прапор або інші символі. Однак на цих марках таких елементів немає. Розгляньте, наприклад, цей блок марок КНДР. Зверніть увагу на відмінності.
vkf772457
24.10.2024
Так то фантазійний комерційний випуск, не державний, тому й немає символіки.
24.10.2024Author
Як це фантазійний комерційний випуск? Видно штампы стоять державні іхні ось
24.10.2024Author
У КНДР за зірваний плакат посадили американця. А за надруковані марки без державної символіки, мабуть, відправили б на перевиховання у віддалений колгосп?
vkf772457
24.10.2024
Дивіться. З давніх часів щоб збільшити продаж марок, а чисті марки дорогі, частину марок для колекціонерів ще у типографії друкують зі штемпелями. Ці марки не проходили пошту. А фірма, яка їх випускає, платить великі податки у державний бюджет. Оскільки це друкується у КНДР,  то й штемпеля роблять корейські.
24.10.2024Author
В каталозі я бачу в блоках є символіка
24.10.2024Author
Покажіть мені блок марок  КНДР  без символіки?
Answers: 1
24.10.2024
Ось щось схоже в мене завалялось. схоже з ції опери ...
Давно хотів запитати що воно таке, а тут потрібна тема.
24.10.2024
Шановний ТС, у Вас малі аркуші п'яти марок із великої серії в 12 марок. Кожен аркуш складається з 12 однакових марок, символіка лише на останній марці серії, як уже відповів ув. КАПІТАН ZELENY. Листа з цією маркою у Вас немає. Ціна даних марок мінімальна, стартова ціна будь-якого каталогу. Унікальності цих марок ніякої, на жаль.
24.10.2024Author
Зрозумів! Дякую всім. Гарного вечора. З повагою.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.