ramblerok37
ramblerok37
3 December 2024, 12:16

Знак на визначення і оцінку

Знак на визначення і оцінку
Вітаю. Підкажіть, що це за знак,можливо хтось зоорінтує по ціні.В який розділ вірно поставити. Чомусь здається, що це ранній СССР. Всім дякую з.Пов 

Tags:
03.12.2024Adept
Вітаю, це пам'ятний жетон, випускника 4 арт.школи,з великими втратами.врачена зірка,ланцюжок,частина дати
Modified by author 03.12.2024
03.12.2024AuthorAnswer КОСТЯН82
Вітаю, це пам'ятний жетон, випускника 4 арт.школи,з великими втратами.врачена зірка,ланцюжок,частина дати
На Ваш погляд скільки можна поставити для старту,щоб не ставити з 1 гр.Але,щоб і не нагліти?
Answers: 0
Answers: 1
03.12.2024AuthorAnswer КОСТЯН82
Не прогнозую.це дуже невдячна справа
Дякую
03.12.2024
Доброго дня, спообуйте з 500  грн, якщо ні, знизите. Але здається, що цікавий буде, хоть і не вистачає деяких деталей. Я так думаю
03.12.2024AuthorAnswer 14evdok88
Доброго дня, спообуйте з 500  грн, якщо ні, знизите. Але здається, що цікавий буде, хоть і не вистачає деяких деталей. Я так думаю
Дякую.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.