Hiip
Hiip
10 December 2024, 14:04

Срібна монета на визначення

Срібна монета на визначення
Вітаю . Прошу допомоги по визначенню монети . Найдена в лісі . Поблизу нічого більше не знайшли . Дайте пораду по цьому місцю . Потрібно детальніше все обходити , чи є вірогідність що це проста згуба.. дякую! 

10.12.2024
Доброго. Республіканський денарій, більше по таких фото вам ніхто нічого не скаже. На рахунок місця, звичайно нада все обстежити, там де один, там і інші.... )
10.12.2024AuthorAnswer FedorOFF
Доброго. Чи можу я вам скинути фото в вайбер . Тут дуже якість портить , або є бажаючі..
Дякую
Answers: 0
Answers: 1
sagit15721
10.12.2024Adept
Просто зробіть якісне фото і обріжте зайві поля. Нічого по цих не видно.
11.12.2024
Дуже близько фото зроблено, ви візьміть напарника, він хай між великим і вказівним пальцем правої руки візьме монету зі сторони ребра, а ви його сфотографуйте в повний зріст; при бажанні він може стати на ваги, а в ліву руку взяти лінійку.
11.12.2024AuthorAnswer Vereshchagin
Вітаю , власне що не можу сфоткусувати на  близькій дистанції .
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.