Svincickij
Svincickij
12 December 2024, 16:59

Албом з марками

Албом з марками
Добрий день усім,буду дуже вдячний за допомогу.
Я людина яка зовсім не розбирається у фіалтелії,приблизно рік тому купив альбом з марками за 500 грн бо мені здалося що його реальна ціна вища.
Чи не можу хтось сказати реальну ціну цього альбому?Ціна марок,якість,будь що
Всього у ньому 482(вибачаюся якщо помилився) марки,практично усі гашені,негашених 5-15
Фото прикладаю
У альбомі марки по більшій частину комуністичних країн африки,північна корея,куба,СРСР,Варшавський блок і т.д.
Знизу додам залишок фото

Answers: 12
Answers: 0
vkf772457
12.12.2024
Вітаю. Трошки переплатили.  Сучасні тематичні іноземні марки - ГАШЕНІ - коштують не більше 50 коп за штуку.
12.12.2024
Вітаю. Нічого особливого. Звичайні гашені марки, не рідкісні, дуже поширені. Якщо продасте дорожче 500 гр., це удача, т.к. гашені марки такого типу рахуються в альбомах плюс-мінус 50 коп. ( 1 цент ), подивіться самі проходи аналогічних альбомів.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.