Answers: 0
20.12.2024
Доброго.
Хотелось бы побольше информации,тираж,количество страниц.
20.12.2024
Вітаю!
Ооооо!! Пам`ятаю я його. Ще підписка була і черга на форумі. Здається тоді надрукували чи 300, чи 500 примірників. Ціна на той час була посильною, але вище середньої. Якщо не помиляюсь, 50 грн.
20.12.2024
Колись був такий Форум пошуковців та скарбошукачів. На його сайті вільно спілкувалися однодумці з пошуку, шукали колег-компаньйонів, писали звіти про свої мандри, зустрічі та знахідки. Ділились власними контактами і не було біди в тому для людей та сайту ніякої. А той Форум інколи друкував цей журнал в котрому були світлини та розповіді звичайних копачів, і поширював серед спільноиі за кошт не малий, і значки і шеврони були.
Та ті часи пам'ятають лише...мій шеврон та значок "Violity", навіть я забув ті гарні часи.
21.12.2024Answer TerraRist
Шикарні були часи. А в мене на машині ще була наліпка по якій тебе ідентифікували. Буває приїдеш в якесь чергове село, а місцеві тобі вже починали пропонувати викупити свій хабар.
Answers: 2
Answers: 1
21.12.2024
Вітаю. Легендарний був журнал. Мав в свій час цілу підшивку. Але на жаль при евакуації було втрачено. Виставляйте на торги, з задоволенням прийму участь.
21.12.2024
Вітання! Пам'ятаю як я ганявся за журналом де навчали прив'язувати трьохи до карт генштабу або до Гугл карт через OZI explorer. В тричі дорого перекупив, нарешті навчився, а потім з'явився Гугл планета Земля у вільному доступі. Інтерес буде виставляйте.
З пов.
22.12.2024Author
Доброго.Сьогодні буде виставлений.
Як що ні чого не станеться.
Всім щира дяка,посилання скину.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.