Victory_1
Victory_1
24 December 2024, 02:00

Афінаж, електроліз срібла

Афінаж, електроліз срібла

Вітаю! Цікавить думка стосовно електролізу . На скільки реєнтабельно цим займатись ? Переглянуто багато відео , але хотілось б почути думку чи варто цим займатись з повного нуля .
Матеріалу для обробки, як я бачу на аукціоні є вдосталь)

24.12.2024Author
І якщо хтось займається продажем кислот і все що потрібно для цієї справи, можете прорекламувати себе . Я б не проти закупитись з одних рук
Answers: 0
24.12.2024Author
Я так розумію ніхто не хоче ділитись своїми думками та знаннями:)
24.12.2024Answer Victory_1
Так Ви ж розумієте, що питаєте як би в тих, хто цим займається типу: "Скажіть, наскільки рентабельний Ваш бізнес? Бо якщо він дуже рентабельний, то я буду тут скупляти те, що зараз ви скупляєте.")) Яку і наскільки щиру відповідь можна очікувати?))
24.12.2024AuthorAnswer LOGOTYPE18
Все залежить від людини . Статистики про % заробітку є вдосталь . Але цікавило можливо хтось користується електролізною установкою для афінажу , та й просто поспілкуватись.  
Це насправді не так , як ви відповіли , адже одна й та ж сама справа приносить різний дохід , а в когось і навіть мінус .
24.12.2024Answer Victory_1
Ну от, у Вашій відповіді на мій комент з'явилася відповідь на Ваше ж  запитання "На скільки реєнтабельно цим займатись ?": 
"одна й та ж сама справа приносить різний дохід , а в когось і навіть мінус".
Стосовно "Це насправді не так , як ви відповіли" - ну, я ж не з іронією чи сарказмом, а з посмішкою писав версію на Ваше "Я так розумію ніхто не хоче ділитись своїми думками та знаннями:)". Якщо моя напівшутлива, але й напівсерйозна версія є хибною - з'являться чисельні й грунтовні коментарі з щирими відповідями на Ваше запитання.) Почекаємо. З повагою та найкращими побажаннями у Ваших починаннях.
Modified by author 24.12.2024
wadik1631
25.12.2024Answer Victory_1
Removed by author
Answers: 2
Answers: 1
19.02, 05:39
Почав не давно займатись,якщо купити кислоти і матеріал на віоліті то сенсу не бачу.Спостерігаю за лотом срібла 200грам,уже в третє перевиставляють от і думай те чи варто витрачати час.От ящо є матеріал то звісно сенс є,а так...
Купіть 100грамів контактів не магніт це 3200,доставка 100,кислота і отримаєте 70% від 100грам чистого срібла по 38-39грн за грм(заробите 2700 це без кислот)Якось так в мене вийшло.
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.