Brat-2
Brat-2
29 December 2024, 18:38

Нагородна стрічка РІА ( на оприділення та оцінку)

Нагородна стрічка РІА ( на оприділення та оцінку)
Доброго вечора. Прошу Вашої допомоги у визначенні автентичності і ціни даної стрічки на сьогоднішній день. Метал бронза. Заздалегідь дякую.

29.12.2024
Добрий вечір!
Форма стрічки, її розміри, стиль літер не заважають думати, що знак оригінальний. Бентежать дві речі. 1. Повна відсутність залишків чорної фарби в літерах. Але припустимо, що під впривом зовнішнього середовища все-таки фарба зникла. Бо і залишки золочіння також зникли. 2. Зовсім не видно слідів кріплення з зворотньої сторони стрічки. Тоді виникає версія, що знак виготовлений не до кінця і не носився на головному уборі. 
 Загалом, дана відзнака відноситься до рідкісних колективних нагород цього типу. Хоча за Кавказьку війну колективні відзнаки на головні убори отримали 23 полки та артилерійські бригади.
 Ну і звичайно, хотілось би почитати інші версії.
 Щодо оцінки - однозначну відповідь можливо отримати лише через торги.
Answers: 0
29.12.2024Author
Дякую за Вашу вичерпну  відповіть. Ще додам: На фото не совсім видно але знизу стрічки по покам е якісь сліди від "припою". З пов.
29.12.2024Author
По бокам , більше припой видно на на лицевій стороні ніж на зворотній. А розміри нормальні? Не замала?
29.12.2024Answer Brat-2
Розміри? Ні, що ви? )) У 1868 розміри знаків були зменшені, а в 1878 написи на них було наказано робити видавлюванням із заповненням букв чорною фарбою. У 1882 році для гвардійських частин було встановлено зменшений розмір знаків, який у 1899 був поширений і на військові частини військ південних округів. Якщо виділити час і посидіти в пошуках, можна визначити полки, яким була призначена саме ця стрічка.
Answers: 1
29.12.2024Author
І Вам дуже дякую. А по ціні +- на сьогоднішній день щось підскажете?
29.12.2024Author
Дякую, але це далеко не ціна для такої стрічки
29.12.2024Answer Brat-2
Дякую, але це далеко не ціна для такої стрічки
Продавати і реально продати різні поняття. Реалії часто відрізняються від наших бажань, але я буду дуже радіти якщо Вам вдасться продати її дорожче, значно дорожче... Вдалих торгів!
30.12.2024AuthorAnswer YuliyaI
Продавати і реально продати різні поняття. Реалії часто відрізняються від наших бажань, але я буду дуже радіти якщо Вам вдасться продати її дорожче, значно дорожче... Вдалих торгів!
Ці реалії, про які Ви пишете, на віоліті мені знайомі вже 16-ть років. Продовжувати не буду, дякую за Вашу думку. З пов.
29.12.2024
Гарна стрічка, звісно є більш дифіцитні типи, але ця в доволі гарному стані. Оцінка колеги в 100$,- я б радив такий старт з резервом(розмір за бажанням).
Лінк на аук, додайте
30.12.2024AuthorAnswer TerraRist
Дякую за інтерес до теми і свою думку, мені вже пропонують за неї 400уе. але поки не продаю. Такою стрічкою було нагороджено всього біля тисячі солдат. Подивився на проходи подібних стрічок на ворожих ауках : 1000-1100уе. Якост так. З пов. До всіх.
30.12.2024
Може стан чуть гірший, але вона не дотягнула і до 200-т. Можливо у Вас ціни Сотбіса, але я також знаю про що кажу Наградная лента
30.12.2024Author
Дякую, але це приклад ціни чотирьохрічної давнини. Зараз ії можна множити на 3
22.04, 17:42
Вітаю шановний автор. Вибачаюся що влажу у вашу тему. Я у далекому 2021 році купив у вас дуже гарний перстень з тризубом ( він був вроді як знайдений разом із монетами в кошельку). Хочу у вас запитатися чи не пригадуєте орієнтовне місце знахідки? Працюю над однією книгою і мені важлива ця інформація. Дякую.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.