друг ромео
друг ромео
6 January, 20:22

Дзигарі ювілєйні

Дзигарі ювілєйні
Доброго.Маю таки ось "котли" з ювілєйной маркировкой..Мотлошив "гугля"-нічього не знайшов:хто-кому вручав,тираж та т.і...Сохран підкачав..Відкрити не зміг..У продажах знайшов багатенько значків-шевронів з Конотопським авіаремонтним..А дзигарів-жодних.Підкажіт,пліз-чі варти вони хочаб 2000гривнів?З повагою.

Answers: 0
07.01, 13:59
Друг ромео, а друг ромео
А правду говорят что вы ходите по блошке и фоткаете всё подярд, а потом спрашиваете у других сможете ли вы на этом чтото прикурить? Это слухи такие есть, я ничего не утверждаю, но учитывая что все ваши темы это "сколько мне дадут за эти дзыгари" выводы напрашиваются сами, отсутсвует самостоятельность
07.01, 23:01Answer друг ромео
Всё, хам
Теперь вы враг ромео, правильно сдедали что имя с маленькой буквы написали))
Бугага))))
Answers: 1
07.01, 23:26
Вот какие вам дзыгари(конченное слово) на блошке нашёл)) брать?
08.01, 14:18
Кринжатина это использовать зоновский сленг  называя часы дзыгарями)
08.01, 14:49AuthorAnswer smelaya_stavka
єто смотря у кого-какая "зона"..Там,где вы изволили выразиться,это называют "котлами"..А основная часть адекватных форумчан прекрасно меня поняли и понимают..Уже 15 лет как...
08.01, 14:57
Пане smelaya_ stavka - може б ви і всій спільноті пояснили причину своєї люто-остервенілої ненависті до пана Друга Ромео. Бо лише слово ,,дзигарі", є  досить таки слабеньким тригером, щоб викликати таку шалену бурю негативних емоцій у адекватної, врівноваженої людини.
   Мені навіть тяжко уявити - чим міг пан Друг Ромео вас так ,,зачепити за живе", щоб викликати таке фонтанування жовчі.
   Виникає таке враження, що ми всі чогось не знаємо - то може розтлумачите нам всім, істинну причину свого нервового зриву?
08.01, 15:00
Не знаю чому, але я з дитинсва знаю ці слова. 
Дзигарок- годинник
ДзигАри- сигарети
Не думаю, що всюди так казали на західній, але в нас так.
Пательня- бритванка
Молоток- клевец
08.01, 22:58Author
раздвоение личности..Сначала диалог вроде как с тс,потом появляется какая то "ромашка"..слухи..зоны..вилки...Девочка,а папа с мамой знают чем ты по вечерам занимаешься?
09.01, 00:44
smelaya_stavka - вже трішки краще, але тема повністю не розкрита. Не стримуйте себе - пишіть ще... Пишіть - як в останній раз... Пишіть - щоб пальці в хлам, щоб клавіатура - в дим, щоб слина - на монітор, щоб  в фіналочку - монітор об стіл, щоб стіл - в дрова, щоб дрова - у вікно...(диван тоже можна ,,причепом" у вікно).
 Не зупиняйтесь - доведіть все до логічного завершення...
У вас все получится, не підведіть...
09.01, 02:35
Вообщето чтоб было более мене законченнач мысль не обязательно чтото ломать, достаточно КОТок бросить под коток после того как он станет плоским устроить на нём коток, с самыми заточенными коньками
Так нормально, или вы прям в конец садист и нужно вас добить не жалея?))
Modified by author 09.01, 02:35
09.01, 03:50Answer smelaya_stavka
Так ми втрачаємо логічний ланцюжок - нам би спочатку зрозуміти причину вашої істерії стосовно Друга Ромео.
 Їй-богу - цікаво, прям нестерпно.
Едакий ви шалун-інтриган - не томіть... Розповідайте вже - чим саме Друг Ромео, зміг так ,,в хламіну" зруйнувати вашу сталеву витримку і довести вас до стану остервенілої істерії???
09.01, 07:37Answer КОТок
Друг ромео просто для того чтоб погнать с него беса))
09.01, 09:21AuthorAnswer smelaya_stavka
ситуация чуть проясняется..Обычный дьякон-алкаш из рпц возомнил себя экзорцистом..Увы-я не православный..Ничего не выйдет..Попробуйте другой вариан..))
09.01, 14:27Answer smelaya_stavka
Друг ромео просто для того чтоб погнать с него беса))
Вам бы, гундяич - не мешало бы для начала разобраться со своими бесами...
  ,,Ветер жизни иногда свиреп
В целом жизнь, однако, хороша
И не страшно, когда черный хлеб,
Страшно, когда черная душа."                                Омар Хайям.
Modified by author 09.01, 14:28
Answers: 2
09.01, 05:35
Ось Вам і « мова  має значення»». Скоріше за все, Ставку українська  зачепила, або русня, або вата ватна
09.01, 16:45
Мое мнение неизменно, « мова має значення». Ну а клоун или не клоун не Вам судить, да и на Ваше мнение мне так пофиг, что аж неудобно, Адʼюс амиго
15.01, 17:20
Привет - привет ромашечка
Ну как там дзыгарыки, прикурили чтото ❤?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.