Доброго.Маю таки ось "котли" з ювілєйной маркировкой..Мотлошив "гугля"-нічього не знайшов:хто-кому вручав,тираж та т.і...Сохран підкачав..Відкрити не зміг..У продажах знайшов багатенько значків-шевронів з Конотопським авіаремонтним..А дзигарів-жодних.Підкажіт,пліз-чі варти вони хочаб 2000гривнів?З повагою.
Send a request on the topic
Дзигарі ювілєйні
Дзигарі ювілєйні
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
Разное
А правду говорят что вы ходите по блошке и фоткаете всё подярд, а потом спрашиваете у других сможете ли вы на этом чтото прикурить? Это слухи такие есть, я ничего не утверждаю, но учитывая что все ваши темы это "сколько мне дадут за эти дзыгари" выводы напрашиваются сами, отсутсвует самостоятельность
Теперь вы враг ромео, правильно сдедали что имя с маленькой буквы написали))
Бугага))))
Мені навіть тяжко уявити - чим міг пан Друг Ромео вас так ,,зачепити за живе", щоб викликати таке фонтанування жовчі.
Виникає таке враження, що ми всі чогось не знаємо - то може розтлумачите нам всім, істинну причину свого нервового зриву?
Дзигарок- годинник
ДзигАри- сигарети
Не думаю, що всюди так казали на західній, але в нас так.
Пательня- бритванка
Молоток- клевец
Не зупиняйтесь - доведіть все до логічного завершення...
У вас все получится, не підведіть...
Так нормально, или вы прям в конец садист и нужно вас добить не жалея?))
Їй-богу - цікаво, прям нестерпно.
Едакий ви шалун-інтриган - не томіть... Розповідайте вже - чим саме Друг Ромео, зміг так ,,в хламіну" зруйнувати вашу сталеву витримку і довести вас до стану остервенілої істерії???
,,Ветер жизни иногда свиреп
В целом жизнь, однако, хороша
И не страшно, когда черный хлеб,
Страшно, когда черная душа." Омар Хайям.
Ну как там дзыгарыки, прикурили чтото ❤?