Client511178
Client511178
15 January, 10:40

Акінак

Акінак

Доброго ранку шановна спільнота, допоможіть будь ласка в визначенні, та оцінці акінаку. Регіон знахідки Сумська обл., поруч з ним була частина леза іншого ножа або акінаку. На руків'ї проглядається метал білого кольру, але нема можливості визначити, що за метал.Завчасно дякую.

15.01, 16:58
Доброго вечора 
Це що був у болоті.і горівший.
Як про мене.щось тильник широкий...ось мій
17.01, 00:18Answer Client511178
Той кіньчик є продовженням Вашої знахідки...просто із-за корозії і т.д. не видно чіткіх ліній стиковки..🤫
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 1
15.01, 17:05
Було в мене п'ять штук..і в усіх такі тильник...
15.01, 21:35Author
Цікаво чи є сенсу виставити його на торги, можливо під реставрацію? Підкажіть.
15.01, 23:30
Якщо ви незбираєтесь щось з ним робить по типу покласти в шафу, то краще виставить
16.01, 23:42
Може бути цікавий тильник після розчистки, але звісно, кіт в мішку. Білий метал, що проглядає- це основа, за Геродотом "скіфські ковалі знають секрет білого(або срібного) заліза, з якого кують зброю високої якості ". Це воно і є. У мене є маленький молот та було кілька сокир з такого.
17.01, 09:11Author
Всім дякую, буду виставляти, можливо когось зацікавить.
16.02, 19:59Author
ВИСТАВЛЯЮ повторно у зв'язку з не викупом по вині покупця, не вийшов на зв'язок .( _klad_) Вдалих торгів.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.