RSlay
RSlay
15 January, 16:01

Добрый день марки Литва Подскажите по периоду и стоимости

Добрый день марки Литва Подскажите по периоду и стоимости
Марки Литва Интересно  больше инфо про период и нынешнюю стоимость Спасибо за информацию 

vkf772457
15.01, 16:31
Вітаю. У вас переважно марки емітовані до Другої світової війни.  Наприклад,  трикутники із серії Діти Литви 1933 року.  Каталожні ціни у середньому на такі марки 0,25 уе.  Трошки дорожче цікава серія з надруком 1940. 21 липня та написом LTSR - входження у склад Московії.  Литва не є популярною темою для українських філателістів, це негативно впливає на ціни та продажі.  І ще один момент - багато дублів, тобто однакових марок.
Answers: 0
08.02, 16:24Author
Дякую 🤝 Підкажить будь ласка де більше можливо ознайомитися з ціню темою (Літва того часу) а також чи є якійсь сенс викладати їх тут 
Дякую
vkf772457
08.02, 18:45Answer RSlay
Тут це тема мало популярна. Щоб зануритись у тему, вам треба шукати литовські джерела, тут є проблема мови, щось звісно можна перекласти.  Покажу на своєму прикладі.  У мене головна тематика Камерун.  Збираю марки, бони, листівки.  У Камеруні дві офіційні мови - англійська та французська, також до 1918 року там керували німці, тому чимало старих джерел на німецькій мові.  Перші дві мови у мене на 5, у німецькій слабіше.  Це дозволяє мені читати публікації, отримувати інформацію, також маю контакти з камерунцями-студентами.
Answers: 0
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.