Всім мирного неба камради, прилаштовуюсь до металошукача оскільки він в мене перший, знайшов дану річ, колись на тому місці було помістья пана, не можу зрозуміти що за річ звідки саме чи це ручка чи оздоблення будинку ну і цікаво ціна! (оскільки вона не ціла)
Send a request on the topic
Знайшов цікаву річ, не зрозумію що саме
Знайшов цікаву річ, не зрозумію що саме
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
Оскільки це ваші ,,перші кроки" з металошукачем - то на перших порах, всі знахідки вам будуть здаватися особливими. Через це пройшло багато з нас - ви такий не перший і не останній. Але з часом, коли таких обломків і частин декору у вас накопається пару відер, чи коробок. Ви зрозумієте - що подібні предмети, є частими знахідками. І що єдине місце, де проявляють інтерес до таких фрагментальних шматків декору - є лише пункти прийому кольорових металів.
Я розумію ваш душевний порив і живу цікавість новачка пошуківця до кожного знайденого предмета - та реальність, вона така.
Не ображайтесь - ваша річ дійсно є шматком якогось елементу декору з кольорового сплаву, але вона не є чимось унікальним, щоб викликати живий інтерес у поціновувачів старожитностей.
На майбутнє - фото предметів не забувайте робити з лінійкою, або на листку з зошита в клітинку, фото зворотньої сторони, вагу і т.д. - це значно допомагатиме ідентифікації предметів по фото.
Бажаю вам цікавих знахідок.