Client709464
Client709464
22 February, 07:34

На обговорення не часта 1 коп СССР 75р без уступу

На обговорення не часта 1 коп СССР 75р без уступу
Вітаю шановні знавці експерти колекціонери не можу знайти проходи по даному виду штампу не частої монети може хтось володіє не застарілою  інформацією підкажіть будь ласка завчасно дякую всім хто відповідав і допоміг з повагою 

22.02, 11:22AuthorAnswer НУМИЗМАТ-
Самая частая и простейшая монета, цена металла.
Дякую і на цьому)) пора на українську мову переходить)))
Answers: 0
02.03, 12:50AuthorAnswer НУМИЗМАТ-
Самая частая и простейшая монета, цена металла.
Вітаю шановний знавець я трохи попрацював і хочу заперечити вашу експертну думку що моя копійка сама звичайна зараз буду добавляти фото зразу скріншот де є уступ де нема уступу а потім підуть мої фото правда копійка з уступом 1974р на фото але це не сильно важливу головне що є уступ
02.03, 12:51AuthorAnswer Client709464
Вітаю шановний знавець я трохи попрацював і хочу заперечити вашу експертну думку що моя копійка сама звичайна зараз буду добавляти фото зразу скріншот де є уступ де нема уступу а потім підуть мої фото правда копійка з уступом 1974р на фото але це не сильно важливу головне що є уступ
Це мої копійки
Answers: 1
Answers: 2
02.03, 13:28
Доброго часу.Выставляйте на аукцион-он определит редкость вашей монеты
02.03, 19:50AuthorAnswer prishelezz
Доброго часу.Выставляйте на аукцион-он определит редкость вашей монеты
Дякую за пораду обов'язково виставлю
02.03, 17:35
Вітаю. Ваша монета 100% без уступу. Але проблема в тому, що цінується якраз різновид з уступом...
02.03, 17:43
Якщо моє слово щось значить - обговорювана монета в першому пості ТС - без уступу. У 1975 році це - простий варіант. Якщо уступ був би - монета була б злегка рідкісною (їх відомо вже понад півсотні штук).
02.03, 19:48AuthorAnswer Akustika
Якщо моє слово щось значить - обговорювана монета в першому пості ТС - без уступу. У 1975 році це - простий варіант. Якщо уступ був би - монета була б злегка рідкісною (їх відомо вже понад півсотні штук).
Дякую вам за відповідь але ціниться 1 коп 1975 року там де немає уступу) не знаю де ви бачили півсотні рідкісних монет 75-го року алея жодного проходу ніде не знайшов якщо ви знайдете будь ласка скиньте ссылку завчасно дякую з повагою
02.03, 20:26AuthorAnswer 666Alexandr666
В ютубі кацап нумізмат доступно розказує в коментарях перше фото скрін з його каналу
02.03, 20:52Answer Client709464
Це посилання на монету З УСТУПОМ, ваша - БЕЗ, вартість в проходах вище, спеціально для вас за посиланням відсортував по найсвіжішим проходам
02.03, 20:29
Навчіться користуватись пошуком на цьому ресурсі та інтернетом взагалі і буде вам щастя...
02.03, 20:33AuthorAnswer 666Alexandr666
Навчіться користуватись пошуком на цьому ресурсі та інтернетом взагалі і буде вам щастя...
Я вмію) 5 років тому були проходи) ви вважаєте це актуально на теперішній час ?)) так і я находив
02.03, 20:40Author
Хто ж мене так мінусує ) це добре значить я попереду ))
02.03, 23:01
Відео від якогось недовченого збирача. Кількість дрібних (?) "ляпов" напружує. По-перше (0 хв 23 сек), тираж копійки 1975 року давно відомий і становить 650 мільйонів простих монет і 31 тисячу "набірних". По-друге (0 хв 19 сек), сплав монети не просто "мідно-цинковий", а це багатокомпонентна марганцевиста латунь ЛМц58-2. По-третє, герб СРСР на монеті - навряд чи "зразка 1956 року", оскільки на монетах став застосовуватися тільки з весни 1957 р., і, до того ж, був перезатверджений в квітні 1958 р., так що, він, скоріше, "зразка 1958 року". По-четверте, різновидів, скоріше, не дві (1 хв 8 сек), а три, так як існує ще й "складальна" монета, що відрізняється якістю обробки поверхні.
02.03, 23:49Answer Akustika
Сенс відео був не в ляпах, які я й сам помітив, а в тому щоб показати автору різницю ціни на монету з уступом і без... Бо автор писав, що саме в якомусь відео він побачив, що його монета без уступу дуже цінна...
03.03, 00:58AuthorAnswer 666Alexandr666
Сенс відео був не в ляпах, які я й сам помітив, а в тому щоб показати автору різницю ціни на монету з уступом і без... Бо автор писав, що саме в якомусь відео він побачив, що його монета без уступу дуже цінна...
Дякую я тільки навчаюся шановний я вам відповідаю тією ж монетою ловіть відео з ютуба любитель ви ютуба чи не любитель

U5sHKrUeX-GCyHh9
03.03, 09:51Answer Client709464
Доброго ранку. Мені не треба нічого і нічим відповідати. Я привів вам купу прикладів, шановний Akustika також досконало все пояснив, а ви уперлись - "без уступу дорога"
Спеціально подивився відео щоб зрозуміти звідки у вас така впевненість... Та от, зверніть увагу, що автор говорить про 2 різновиди і описує їх, а потім говорить, що один різновид дешевий, а інший дорогий, при цьому не уточнюючи який саме дешевий, а який дорогий. Тобто, ви самі собі нафантазували, що без уступу - дорогий.... Доречі, крім переглядів відео корисно ще й коментарі під ними почитати, бо дуже часто в коментарях виправляють ляпи авторів або діляться своїм досвідом... Так от в 9-ому зверху коментарі людина описує історію 2012 року, що йому було надано більше 3 тисяч монет номіналом 1 копійка 1975 року і тільки 1 серед них виявилась з уступом... Отже, як прийнято говорити в цій спільноті, хоча й не лише в ній - вчіть матчастину. З повагою
04.03, 00:56AuthorAnswer 666Alexandr666
Доброго ранку. Мені не треба нічого і нічим відповідати. Я привів вам купу прикладів, шановний Akustika також досконало все пояснив, а ви уперлись - "без уступу дорога" Спеціально подивився відео щоб зрозуміти звідки у вас така впевненість... Та от, зверніть увагу, що автор говорить про 2 різновиди і описує їх, а потім говорить, що один різновид дешевий, а інший дорогий, при цьому не уточнюючи який саме дешевий, а який дорогий. Тобто, ви самі собі нафантазували, що без уступу - дорогий.... Доречі, крім переглядів відео корисно ще й коментарі під ними почитати, бо дуже часто в коментарях виправляють ляпи авторів або діляться своїм досвідом... Так от в 9-ому зверху коментарі людина описує історію 2012 року, що йому було надано більше 3 тисяч монет номіналом 1 копійка 1975 року і тільки 1 серед них виявилась з уступом... Отже, як прийнято говорити в цій спільноті, хоча й не лише в ній - вчіть матчастину. З повагою
Не видумуйте)) ви не дивились відео посилання на яке я вам скинув ви дивилися щось ліве там півтори  відео чи дві все ясно чотко людина розказує показує де дорога да недорога все прекрасно мені більше писати дякую за відповідь дякую за вашу думку за ваші погляди та ваші незрозумілі емоції трохи схожі на кацапню  заздрцсть - це дуже великий гріх
03.03, 00:54AuthorAnswer Akustika
Відео від якогось недовченого збирача. Кількість дрібних (?) "ляпов" напружує. По-перше (0 хв 23 сек), тираж копійки 1975 року давно відомий і становить 650 мільйонів простих монет і 31 тисячу "набірних". По-друге (0 хв 19 сек), сплав монети не просто "мідно-цинковий", а це багатокомпонентна марганцевиста латунь ЛМц58-2. По-третє, герб СРСР на монеті - навряд чи "зразка 1956 року", оскільки на монетах став застосовуватися тільки з весни 1957 р., і, до того ж, був перезатверджений в квітні 1958 р., так що, він, скоріше, "зразка 1958 року". По-четверте, різновидів, скоріше, не дві (1 хв 8 сек), а три, так як існує ще й "складальна" монета, що відрізняється якістю обробки поверхні.
Дякую вам велике за розгорнутий і доступний коментар ви настоящий експерт колекціонер
Answers: 2
24.03, 15:41Author
Вітаю шановні знавці колекціонери та експерти має сенс виставляти дану копійку на аукціон як думаєте ваша думка вона буде актуальна завчасно дякую з повагою
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.