lufa365
25.02, 21:47Answer КАПІТАН ZELENY
"Мужчина ,якщо не потвора, то вже красень."
lufa365
25.02, 21:49Answer lufa
І у Вакули хоч очі на одному рівні, чого не скажеш про косооку Оксану.
25.02, 22:07Answer lufa
І у Вакули хоч очі на одному рівні, чого не скажеш про косооку Оксану.
Глянувши на Оксану, Вакула почухав потилицю і подумки згадав народні прислів'я:
,,Який брів - таку й стрів"
,,З лиця воду не пить"
,,Люби криву, косу, каліку - і бог добавить тобі віку".
     А потім ще подумав про себе:   в кінці кінців - мені ж із неї не стрілять...
Answers: 1
25.02, 22:11
Здравствуйте. Много писать не буду .Фигурка 60-х годов выпускалась только с таким дном .
Answers: 0
25.02, 22:11
... Та то просто Чуб не знав, що буквально перед ним до його жінки татари забігали )))
lufa365
26.02, 08:51Answer Client625375
І окрилений таким вдалим дебютом, зразу ж виставив ще й фейкового Червоноармійця з дівчиною. Зараз вже немає у продажу. Або сам зняв або купив щасливий володар Дівчинки Ау( ну, щоб зекономити на пересиланні, то зразу дві). Продавець підробок цей пан чи пані.
26.02, 12:07Answer lufa
Червоноармійця з дівчиною я йому закрив, так само як і Черевички, Черевички він виставив знову, а червоноармійця чомусь ні. Можливо вже без аукціону продав людині, якій або не принципово що збирати, сподобалась фігура - купив, неважливо, новороб чи оригінал, або яка зовсім не розбирається в цьому.
26.02, 21:05
Жаль что покупая новодел статуэтки "Черевички" многие верят в его оригинальность .
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.