NDEKC
NDEKC
27 February, 21:04

Определение предмета

Определение предмета
Добрый день всему обществу, помогите определить предмет, могу предположить что возможно запанка, Сейчас не раскручивается, пока не чистил. Может кто знает что это и какой период, заранее благодарю за полезную информацию 

27.02, 21:52AuthorAnswer Сержант69
Слишком по богатому, клипы Я твм находил, алюминий
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 10
03.03, 15:53Author
Ну що, є новини з приводу кліпси для корови
04.03, 15:37Author
По другій частині якось так , нажаль останнє слово видно тільки кілька букв
04.03, 15:43Author
В мене після прочитаного стало відомо, що власник швейцарець M. Piguet , слово з першими 2 літерами КК, так і не вдалось нічного подібного знайти, друга частина вказує, що він підданий 7641, а далі тільки перша літера К та можливо остання Т, можливо все ж таки в когось буде більше інформації по данному предмету,
04.03, 16:38
DEPOSE може мати значення не лише як підданий, а й як "належить". Тобто щось (хтось), на чому була ця бірка-кліпса належить такому-то власнику або організації....
04.03, 16:58AuthorAnswer 666Alexandr666
В любому випадку, предмет не визначено
Bob125329
04.03, 20:23Answer NDEKC
В смислі "не визначено"...вушна бірка ВРХ.   Регіон знахідки?
05.03, 05:59AuthorAnswer Bob12
Німеччина, Земля Бранденбург, якщо це бірка корови, то поясни мені таку велику кількість написів з внутрішньої сторони, у корови на бірках номер (зазвичай один) тут їх декілька,  чому на бірці вказано ім'я ініціал та прізвище власника , швейцарська корова під Берліном???
'
05.03, 06:03AuthorAnswer Bob12
З задоволенням прийняв би цю версію дійсно дуже схожа на радянську бірку,  але дані власника, на бірці корови це занадто для корови
Bob125329
05.03, 09:01Answer NDEKC
Не бачу проблем з наДписами при їхній нім. педантичності...особливо для елітних швейцарських биків, придбаних для поліпшення генофонду ))
05.03, 10:19AuthorAnswer Bob12
я там знаходив бірки, все було стандартні алюмінієві, не можу стверджувати лише можу поділитись своїми сумнівами,, а як насправді на мою думку невідомо, в любому випадку дякую усім за допомогу
Answers: 2
Answers: 2
04.03, 17:08Author
І ще одне запитання з'явилось, якщо це гудзики, наприклад, чому стільки інфи про власника, та вона не розборна  та двостороння , шукав з приводу швейцарських військових, вони приймали участь у деяких війнах, можливо так можно знайти, але з малюнками, думаю буде проблема
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.