Viktor_789
Viktor_789
19 March, 11:43

Бронзова жіноча фігурка на визначення та оцінку!

Бронзова жіноча фігурка на визначення та оцінку!

Вітання всім!Підкажіть будь-ласка..Предмет(мадам))на визначення з можливою оцінкою..супутка ЧК,Рим...матеріал-бронза,регіон Івано-Франківськ,можливе нашарування інших культур...
  за фото прошу вибачення..наче все +- норм видно,якщо потрібно додам пізніше більш якісні фото!

Answers: 0
Musat3909
20.03, 00:47
Загугліть Валькірія , Скандинавське мистецтво
20.03, 01:55AuthorAnswer Musat
Так,глянув дуже цікава інформація..вперше чую та бачу..думаєте фігурка з цього розряду?так скоріш це амулет,богиня...в статті згадується і за кельтів,в них теж була популярна богиня війни...ну фігурка відносно примітивна,схожа по стилістиці на більш ранній час..можливо і кельтів..на іншому ресурсі під постом теж згадували за кельтів,в нас вони є..але богинь війни зображували в обладунках та зі зброєю...булоб більш виражена...дуже цікаво,можливо!цікаво що в фігурки підняті руки..наче зображує силу,чи гнів...щось в цьому плані...
Musat3909
25.03, 02:29Answer Viktor_789
Так,глянув дуже цікава інформація..вперше чую та бачу..думаєте фігурка з цього розряду?так скоріш це амулет,богиня...в статті згадується і за кельтів,в них теж була популярна богиня війни...ну фігурка відносно примітивна,схожа по стилістиці на більш ранній час..можливо і кельтів..на іншому ресурсі під постом теж згадували за кельтів,в нас вони є..але богинь війни зображували в обладунках та зі зброєю...булоб більш виражена...дуже цікаво,можливо!цікаво що в фігурки підняті руки..наче зображує силу,чи гнів...щось в цьому плані...
Ну пояс воїна (широкий черес) у фігурки присутній , то точно
25.03, 14:54AuthorAnswer Musat
Декілька днів там крутився,з надією знайти іншу культуру...дуже не спішно і акуратно ходив..щоб якось зв'язати цю річ.. там ще присутня рання бронза,наткнувся на наконечники..зовсім поряд біля фігурки,в декілька метрів...думаю фігурка теж рання бронза,можливо кельти,або іншої культури тої доби!однозначно фігурка того часу...все складається наче..
Answers: 1
25.03, 15:17
Доброго. Думаю Ваш предмет це вотивна фігурка ЧК. Закину фото матриці ЧК. зі схожим зображенням.
Answers: 4
25.03, 18:35AuthorAnswer volodimir_32
Схоже..за типом..руки теж в гору..дякую вам!які думки по оцінці,річ не часта...
25.03, 19:28Answer Viktor_789
Річ яб сказав унікальна...
Погоджуюсь. Успіху Вам.
Answers: 2
Musat3909
25.03, 23:01
Валькірія, Скандинавське походження .
Площик (нак) зовсім інша культура.
Всі мовчать , бо собі дорожче , не дратуйте людей )) , піраньї чекають 🤑
26.03, 10:33AuthorAnswer Musat
На днях закину на аукціон..які думки по оцінці?
Musat3909
27.03, 00:05Answer Viktor_789
На днях закину на аукціон..які думки по оцінці?
Я б ставив 100$ , а там затаївся б і чекав 👀
07.04, 10:17AuthorAnswer Musat
Removed by author
Bob125329
31.03, 19:35
Мдя..шось на валькірію вона або він не тягне ...скоріше танець.. або парашут ))
Valkyrie/Gallery
або скиньте скрін де бачили таку подібну валькірію .
ось Figurine, possibly a Valkyrie...тобто  з тих країв пишуть "можливо"!...а тут безапеляційне )))
31.03, 20:08AuthorAnswer Bob12
Тема вже відносно довго ,думок тут не багато...тому я зупинився на останній,ну якби логічно!під спідницю не заглядав,вона чи він)в жарт)
Bob125329
31.03, 20:14Answer Viktor_789
...то зрозуміло,  можливо Ваша фігурка буде постарше від скандинавських десь  на тис. рочків з гаком )
31.03, 20:24AuthorAnswer Bob12
Я не знаю,можливо..у мене не так багато опиту,щоб якось стверджувати чи з вами вести дискусію..такого роду фігурку бачу вперше...ніде нічого подібного не бачив..схоже щось,але і не зовсім...там нашарування різних культур...булоб одна культура це одне питання...
31.03, 20:51Author
Вже не раз так..коли обговорення триває вже два тижні то пишуть декілька людей,а коли вже на торгах то починається)))
Modified by author 31.03, 20:55
31.03, 21:08Author
І однозначно хтось знає,або є якісь свідомі думки..але як писав вище пан Musat більшість промовчить..пливе віоліті в одну сторону,по хвилям...
Modified by author 31.03, 21:08
Bob125329
31.03, 22:33Answer Viktor_789
При чому тут "торги"...ви бачили по посиланню валькірій?  А чого не амазонки разом з жінками-самураями? або кельтський божок, або танок жриці/жреця...Тре пруфи спочатку  давати на  такі девайси...тим більше предмет може бути набагато древнішим.
31.03, 23:44AuthorAnswer Bob12
Я бачив..не сліпий)це так думки в голос...тіпа де ви раніше були,чому не підказали,а підказують тоді коли торги)сорі.з повагою до Вас!
01.04, 00:42AuthorAnswer Bob12
Що ми будемо тут гадати...як і в інших у Вас немає суттєвих аргументів,дякую Вам що поділись думкою..так показали ви фото фігурки...валькірія це загальна тема,під тем там багато...
багато різних богинь в різних обліках...за кельтів теж згадуються валькірії..як там їх зображували без поняття...я надав достатньо інформації та фото для ідентифікації,знаючі люди для себе вирішуть...будуть питання до мене з радість відповім..назва в лоті це теж не аргумент,оцінять по фігурці а не по назві...однозначно фігурка унікальна,та загадкова...
Musat3909
01.04, 10:42
Обожаю  <розумних> , особливо t. з притензіями. 
Тема не моя , тому дав визначення. Якби була моя промовчав , а ще краще , написав дитяча іграшка 19 ст. і викупив за 10$ . Повторюю , хто в темі - знає, мовчить і чекає .
Сквозь века: Истории рассказанные солдатиками: Валькирии и Всадники викингов.
Bob125329
01.04, 14:19Answer Musat
...the same thing is mutual...і де там така хоч віддалено схожа?  обведіть... тіко не тре про шифровки...
Musat3909
07.04, 10:37Answer Bob12
...the same thing is mutual...і де там така хоч віддалено схожа?  обведіть... тіко не тре про шифровки...
А от не хочу ⛔
просто не хочу )
07.04, 11:20AuthorAnswer НАМОР12
Так,скільки викидав на обговорення..завжди підказував!Вийти б на нього якось..з радістю б віддячив!)
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.