Policeman
Policeman
17 April, 14:51

Капсула часу, знайдена на горищі

Капсула часу, знайдена на горищі
Доброго дня вельмишановне панство.!Цікавить Ваша думка  стосовно даної знахідки. Карт було знайдено на горищі , на фото все так же , як його було виявлено.
Цікавить чи стоїть його взагалі викладувати на даній платформі . А також його ціна , хоча товар і спецефічний . Буду вдячний за відповідь

17.04, 19:38Adept
Здравствуйте! Ценная находка, моё мнение. Движок там Д-5 или Д-6. Возможно, что придётся перебрать его для запуска. По цене сложно сказать, но это уже раритет. Это на любителя или кто-то захочет приобрести его для своего ребёнка и запустить. Рассмотрите карт более внимательно. Возможно где-то найдёте и год. Хотя- вряд ли. Выставлять здесь конечно можно и нужно. Удачи Вам! С ув.
18.04, 10:52AuthorAnswer detector
Дякую Вам за інформацію. Передивлюсь і дам знати. На покришках точно був рік.
Answers: 0
19.04, 16:00AuthorAnswer detector
Здравствуйте! Ценная находка, моё мнение. Движок там Д-5 или Д-6. Возможно, что придётся перебрать его для запуска. По цене сложно сказать, но это уже раритет. Это на любителя или кто-то захочет приобрести его для своего ребёнка и запустить. Рассмотрите карт более внимательно. Возможно где-то найдёте и год. Хотя- вряд ли. Выставлять здесь конечно можно и нужно. Удачи Вам! С ув.
Доброго ! Передивився все , але рік не виявив, на жаль. Хоча якщо він був зібраний у гуртку , як це було раніше то я сумніваюсь щоб там ставили рік випуску. Двигун Д-8 . Також цікаво те що дані покришки використовуються для інвалідних візків. Нижче будуть фото
Answers: 2
20.04, 16:58Adept
Выставляйте, если себе не хотите оставить. Интерес будет, я думаю. Старт может быть с 3000 гр. Это чисто моё мнение. С уважением.
20.04, 17:10AuthorAnswer detector
Христос Воскрес! Вдячний Вам за надану інформацію. З повагою
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.