Звісно не може. Той що ближче до 22.7 - шт.2, ближче до 23.0 - шт.1. Порівняйте певну кількість монет "медалі" (більшість шт.2) і "Володимир" (частіше шт.1) і все побачите. Ваша монета шт.2 з широким кантом, тому івиглядає як шт.1.
Доброго дня. Дякую за відповідь, але подивіться уважно на друге фото. Верхня монета 22.7 нижня 23мм. Як може один штамп бити з такою розбіжністю? Та чому ви пишите, що монета з широким кантом тому виглядає як штамп 1? 1штамп більше 23мм, а моя монета 22.7мм.
Вітаю , що ви там виміряєте тим штангелем , для штампу 2 в гривнях 2004 року достатньо візуально глянути і все буде зрозуміло , а щоб зрозуміліше вам було , порекомердували порівняти гривні, так простіше буде
Вітаю. Я все це розумію, тільки якщо малюнок трішки більше ніж 23мм, то це штамп 1, а якщо на багато менше, то всерівно шт.2 В мене є 7 монет другого штампу і всі вони мають рівно 23мм . А ця монета 22.7мм . Виходить що штамп інший і в каталозі не вказаний. Один штамп не може штампувати різні за розміром малюнки. Як ви думаєте?
На фото з каталогу уважно почитайте про розмір малюнка ( по орнаменту) і розмір поля штампа (між кантами). Різниця між ними визначає товщину канта. На фото де 2 монети видно різні по товщині канти. Розмір по полю плаває десь 0.4( приблизно 24.6 -24.2 ). Розмір маллюнка 22.7 відповідає шт.2, розмір 23 - шт.1. Математично буває зрозуміліше ніж візуально, так що вимірюйте.
На малюнку верхній вид в квадраті стоїть 1 і написано "Розмір зображення більший", а по лінійці правий край орнаменту (підкови) виходить за риску з роміром 23 в кружечку,а на нижнім виді ні. Це показаує, що є різниця більше-менше і все. Розмір 23 на пласти ковій лінійці не означає розмір 23.00 на більш точних приладах. Спробуйте вашим приладом виміряти однаковий розмір на різних лінійках. ??? Все обід закінчився.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".