Lids78
Lids78
16 July, 16:41

Марки України гашені з конвертів чи має цінність для колекціонерів?

Марки України гашені з конвертів чи має цінність для колекціонерів?
Маю наступні марки України з конвертів, підскажіть будь ласка, чи є цінні екземпляри в данному наборі? 

vkf772457
16.07, 17:56
Вітаю. Так, як у вас, не мають цінності, бо це стандартні випуски, величезні тиражі.  Якби були сюжетні марки, то при умові якісного відмивання їх від папіру конверту, могли коштувати копійок по 50, бо гашені.
16.07, 18:04AuthorAnswer vkf77
Вітаю. Так, як у вас, не мають цінності, бо це стандартні випуски, величезні тиражі.  Якби були сюжетні марки, то при умові якісного відмивання їх від папіру конверту, могли коштувати копійок по 50, бо гашені.
Знайшов інтеренті лот: АРКУШ З МАРКАМИ УКРАЇНИ- КВАРТ БЛОК СТАНДАРТНИХ МАРОК З ЛІТЕРОЙ - V (Ялта) -80 грн бажають. А ви кажете нічого не коштують.
Answers: 0
Answers: 1
16.07, 17:59Author
Я сподівався на марки котрі в Україні було вилучено з обігу з літерами "V" та "Z". Ялта точно була вилучена.
Modified by author 16.07, 18:00
vkf772457
16.07, 18:13
Будь якій сумнів легко вирішується виставлянням лота на аукціон.  Спробуйте.  Буду радий, якщо продасте. Але треба уточнити: ваше питання було про гашені марки на вирізках з конвертів.  А ви знайшли квартблок чистих марок, вірно?  Це різні речі.
vkf772457
16.07, 18:16
І ще один момент.  Ви пишете, що бажають 80 грн, тобто це хотєлка продавця. Спиратись треба тільки на факт продажу.
16.07, 18:20AuthorAnswer vkf77
І ще один момент.  Ви пишете, що бажають 80 грн, тобто це хотєлка продавця. Спиратись треба тільки на факт продажу.
Звісно що це не еталон. Цікаво те що подібних марок з літерами Z - V я не знаходжу зараз на Violity та подібних ресурсах. Зробити аналіз ціни дуже тяжко. Тому відкрив тему. Хочу почути професіоналів. Дякую за увагу.
16.07, 18:18Author
Так все вірно, я питав по гашені марки ті що на фото. Також чув на просторах Youtube що лист марок з літерою Z зараз коштує ДУЖЕ добрих грошей. В моєму випадку це не лист чистих марок. Але цінність він має. Далеко не 50 коп за марку. З урахуванням що таких марок після їх знищення залишилось на руках колекціонерів небагато.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.