Oleh52
Oleh52
11 December 2023, 13:15

Виставляння на аукціон відвертого філателістичного сміття???

Виставляння на аукціон відвертого філателістичного сміття???

Вітаю. Хотілось би почути думку інших на рахунок виставляння деякими користувачами аукціону відвертого сміття (порваних пом'ятих марок).
ще більше дивує коли на такий матеріал є ставки. (на мою думку це просто підтягування рейтингу)
можливо я чогось не розумію?

Answers: 0
11.12.2023
Точнно скажу, що на лотах по 30-50 грн рейтингу не зробиш ніякого, хоч ти їх тисячами продавай, особливо якщо одному і тому ж продавати. До того ж з кожного продажу треба сплатити плату за супровід торгів. Так що причина точно не в рейтингу, а в чомусь іншому. Можливо з'явився якийсь попит на таке. Наприклад, римські денарії підросли в ціні, беруть відносно непогано навіть лисі і лімесні. Ще рік тому ціни на таке були вдвічи а то і втричі нижчі.
wadik1587
11.12.2023
Добрый день. Такими лотами рейтинг подтянуть не получится. Рейтинг считается не по количеству лотов. По поводу мусор это или нет - кому как покажется. Подобные лоты есть абсолютно во всех темах и разделах и я тоже часто думаю - зачем такое продавать по много месяцев, его проще выкинуть или подарить  детям - пусть играются. Но у продавцов свое понимание, к тому же - предметы подлинные, хоть, и копеечные и в плохом состоянии, но  покупатели за не дорого находятся. Раритетов на всех не хватает.
11.12.2023Author
Рейтинг це похідне. основне для чого це виставляти, особливо користувачам, які виставляють хороші лоти за великі суми і паралельно виставляють всяке сміття (стосується суто марок). я маю великий сумнів що людина це купляє оскільки є аналогічна пропозиція в філателістичному (хорошому) стані і по аналогічній або нижчій вартості.
vkf772377
11.12.2023
моя версія така. частіше такий філателистичний хлам виставляють люди, які далекі від філателії.  і про це вони кажуть та щиро вірять, що  альбомчик, що валявся півсотні років на горищі, коштує чималих грошей. коли я бачу подібне на обговоренні, пишу коротко: мотлох.  далі не відстежую долю лоту.  напевно, адекватна людина викине  той альбомчик. але тут здавна блукає така підступна думка: то мовляв експерти навмисне так кажуть, щоб потім купити його за копійки і перепродати за доляри. це стосується не тільки марок.  окремий випадок у філателії - це коли людина випадково придбала нібито рідкісну марку (лимонка,наприклад) і впевнена, що її хочуть надурити.  тому виставляє.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.