Viycheslav
Viycheslav
26 kwietnia 2024, 23:31

Помогите пожалуйста определить период и ценность данной медали. Спасибо

Помогите пожалуйста определить период и ценность данной медали. Спасибо
Здравствуйте, помогите определить предмет, и его стоимость. С ув.

laert3937
27.04.2024
Львовское общество разведения породистых голубей.
заслуженному заводчику. Наградная медаль общества.
Скорее всего 1926 год, Польша, 2-я республика.
Медаль редкая, по идее цена в пределах 200-250 евро, а сколько тут могут дать не знаю
27.04.2024AutorOdpowiadać laert
Львовское общество разведения породистых голубей. заслуженному заводчику. Наградная медаль общества. Скорее всего 1926 год, Польша, 2-я республика. Медаль редкая, по идее цена в пределах 200-250 евро, а сколько тут могут дать не знаю
Спасибо за подсказку, возможно такое найти на виолити что-то подобное?
29.04.2024ZnawcaOdpowiadać Viycheslav
Теоретично - так, практично - така медаль на Віоліті ще не виставлялася...
29.04.2024AutorOdpowiadać йфяйфяйфя
Теоретично - так, практично - така медаль на Віоліті ще не виставлялася...
Підскажіть як краще назвати лот, та з якої ціни виставляти, з гривні чи з ціни? З повагою
29.04.2024ZnawcaOdpowiadać Viycheslav
Назвати - як завгодно, типу "медаль "Львівське товариство розведення голубів" 192* років", або ж переписати з медалі написи польською...
Щодо ціни- теж Вам же вирішувати, можна і просто з 1грн., або ж з гривні але з резервною ціною (мінімально за скільки готові продати), а там торги покажуть...
29.04.2024AutorOdpowiadać йфяйфяйфя
Назвати - як завгодно, типу "медаль "Львівське товариство розведення голубів" 192* років", або ж переписати з медалі написи польською... Щодо ціни- теж Вам же вирішувати, можна і просто з 1грн., або ж з гривні але з резервною ціною (мінімально за скільки готові продати), а там торги покажуть...
Дуже вам вдячний за підказку.
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
02.05.2024Autor
Медаль выставлена на продажу с 1 гривны, кому интересно заходите и делайте ставки.
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.