Melanii
Melanii
16 lipca 2024, 09:30

Вітаю. Підскажіть будь ласка по півню. І яка приблизно ціна, дякую.

Вітаю. Підскажіть будь ласка по півню. І яка приблизно ціна, дякую.
Буду вдячна за любу інформацію. З повагою. 

16.07.2024
Доброго дня. Це Півень виробництва Славутський хімзавод (м. Славута, УРСР). Керамічний цех був організований на заводі у 1973 році.
Odpowiedzi: 0
16.07.2024
Ви знаєте - з задоволенням підказав би. Але це (саме така кераміка) не є основною сферою моєї зацікавленості, тому не знаю. Плюс ціна - завжди поняття відносне і нестабільне. Попробуйте пошукати по інтернету. Щодо написаного мною за Славутський хімзавод  - повністю впевнений.)
Ось скину посилання на такого, який зараз тиждень у продажу на OLX

Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
16.07.2024
І, звичайно, враховуйте, чи немає якихось дефектів (скольчиків, дефектів покриття, тріщин), які можуть впливати на ціну. Сам по собі цей півник, думаю, що нечастий (враховуючи, що сама по собі контора не сама потужна і немає його десятків проходів в інтернет) і, думаю, може викликати зацікавленість у поціновувачів такої кераміки.
Zmodyfikowane przez autora 16.07.2024
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.