Anti556
Anti556
13 sierpnia 2024, 14:39

Медальйон Польський

Медальйон Польський

Вітаю. Підскажіть по даному медальйону , знайшов схожий тут на віоліті був виставлений за 5тис чи дійсно він такий цікавий? 

13.08.2024
Міг бути виставлений за мільон..Але..
Альфонсо Мариа де Лигуори (итал. Alfonso Maria de' Liguori; 27 сентября 1696, Марианелла, Неаполитанское королевство — 1 августа 1787, Пагани) — святой католической церкви католический епископ, теолог, основатель Конгрегации Святого Спасителя (C.S.S.R., редемптористы).
Канонизирован в 1831 году, в 1871 году признан учителем церкви, в 1950 году — святым покровителем исповедников и моралистов.
Римская католическая церковь чтит память святого Альфонса Лигуори 1 августа.Ціна більш духовна..
Odpowiedzi: 0
13.08.2024Moderator
Вітаю. Католицька польска підвіска, медальончик. Ціна символічна. З пов.
14.08.2024Odpowiadać Anti556
Постежте. Буде ставка - річ цікава. Ні - звичайна хотілка. Все просто! Чомусь я думаю, що ставки не буде навіть якщо в 10 разів менший старт зробити.
14.08.2024AutorOdpowiadać Yenod
Це ваша думка , ви маєте на неї право . Але обґрунтувати символічну ціну так і ніхто не може .
Odpowiedzi: 0
14.08.2024AutorOdpowiadać Yenod
Я рахую , що людина з таким то рейтингом не мала б просто так ставити ціну …
Побачите таку ціну в проданих - кличте! Зрештою, хочете вірити в ілюзію - Ваша справа.
laert3956
Я рахую , що людина з таким то рейтингом не мала б просто так ставити ціну …
Причем там рейтинг к сумме ставки? Как продавец захотел так и ставит, не превышает потолка установленного Правилами, лот не
закроют.

Я более чем уверен, что продавец не имеет понятия о ценах таких
медальонов по странам Европы и,  в частности, у поляков.
Такого типа медальоны конца 19 века в Польше предлагаются за
50-70 злотых.  Вот максимум цена сего медальона.
Zmodyfikowane przez autora 14.08.2024
14.08.2024AutorOdpowiadać laert
Стосовно пов’язаності рейтингу до суми на лот . Враховуючи те що людина отримує рейтинг за продаж товару і її рейтинг являється одним з найбільших . Отже я вважаю , що вона якимось чином формує ціну . Не просто так у неї стільки угод . Я не кажу , що лот унікальний . І не прошу , щоб мені давали за нього тисячі , я всього лиш поцікавився .
Odpowiedzi: 3
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.