Emil_Farubek
Emil_Farubek
19 września 2024, 19:16

Ложка з клеймами на визначення

Ложка з клеймами на визначення

Доброго дня чи вечора!
Буду вдячний за допомогу у розʼясненні щодо походження даної ложки по клеймам, також цікавить її матеріал, дякую! 

Odpowiedzi: 0
28.09.2024
Мої вітання!
Прибор данської фірми "Ерендсен". Антикваріат. Приблизно 1880-ті - 1900-ті роки. Без пробірного клейма. Мельхіор - вірне визначення.
Велика сервірувальна ложка в староданському стилі Dobbelt Riflet з відповідною великою чашею. Цей тип надзвичайно великої ложки є унікальним не тільки для Данії )) й дуже підходить для подачі щедрої порції.
29.09.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Мої вітання! Прибор данської фірми "Ерендсен". Антикваріат. Приблизно 1880-ті - 1900-ті роки. Без пробірного клейма. Мельхіор - вірне визначення. Велика сервірувальна ложка в староданському стилі Dobbelt Riflet з відповідною великою чашею. Цей тип надзвичайно великої ложки є унікальним не тільки для Данії )) й дуже підходить для подачі щедрої порції.
Дуже вам дякую, ви мій рятівник!)
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.