Last_Dream
Last_Dream
26 października 2024, 19:22

Шахраї

Шахраї

Шановне панство! Маю за честь розповісти Вам цікавий випадок. Історія ще не завершена, але вектор розвитку подій вже задано.

Контрагенти, шановні продавці, знають мене як порядну людину. Ба, мало того, знають про мою пристрасть до нотгельдів.

І ось, до мене в телеграмі пише дехто з іменем РЕДКАЯ МОНЕТА. Номер телефону скритий (що в принципі не дивує – у мене половина контактів таких). Чоловік, що написав мені, пропонував нотгельди, цілий альбом. Сказав, що я у нього колись вже купляв. Ще що цікаво, чоловік звернувся до мене моїм справжнім іменем (яке вказую як ім’я отримувача, а в месенджерах ім’я у мене інше).

Отже, не очікуючи нічого хибного переказав за наданими реквізитами на ім’я ЮЩЕНКО ДАР’Я оплату за альбом нотгельдів. Чоловік при цьому декілька разів мені телефонував через Телеграм, обговорювали, коли відправить, і паралельно запропонував 20 гульденов Данцинга. Звісно, пропозиція була цікава. І я переказав на картку деякому Гордій Б.

В день очікуваного відправлення, звісно, ніхто нічого не відправив, але чоловік сказав, що захворів і відправить через декілька днів. А потім його акаунт зник з Телеграму.

Я звернувся до банку, описав ситуацію. Банк передав відомості про шахрайство банкам отримувачам. Потім склав і подав заяву до кіберполіції, де знайомі мені люди обіцяли швидко розібратися в даній ситуації.

Отже, шановне панство, врахуйте мій досвід і врахуйте, що якщо продавець буде надавати номери карток осіб 44411111054357680 та 5169155167609971, є висока ймовірність, що лот Ви так і не отримаєте. А ще перевіряйте тих, хто пропонує Вам цікаві пропозиції поза сайту.

Всім добра, а Дар’ї Ющенко та Гордію Б гівна за щоки.

Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.