vkf772457
23.11.2024
Справжній коштує великих грошей. Без висновку експертизи, американської, це просто папірець.
Anonimowy
23.11.2024AutorOdpowiadać vkf77
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
23.11.2024
А дядько Гугл для чого? Введіть в пошук "1922 gold certificate 100" і море результатів.
Один з них  https://one.bid/uk/banknoty-stany-zjednoczone-ameryki-gold-certificate-100-dolarow-1922-seria-n/1685518там навіть українську мову можна вибрати. Стартова ціна - 455 EUR. Продажна ціна - 2591 EUR. 
Акційний дім близько - в Польщі. Так що вперед. Потрібна допомога - звертайтеся.
Anonimowy
23.11.2024AutorOdpowiadać Denzy
Дякую , я в цій справі новачок, ще не знаю усіх тонкощів. А як це робиться через акційний дім? Потрібно туди його завезти? Це довга процедура?
Anonimowy
18.12.2024AutorOdpowiadać Denzy
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка  адресу ( контакти) Акційного дому в Польщі, щоб провести експертизу сертифікату 100$ 1922  року. В мене подруга живе у Варшаві. Дякую.
Odpowiedzi: 2
Anonimowy
24.11.2024AutorOdpowiadać Denzy
А якщо виставити на продаж без  висновку акційного дому?
24.11.2024Odpowiadać Anonimowy
Звичайно можна виставити на продаж і без висновку експерта. Але якою буде ціна невідомо.
       Тут є два нюанси. Висновок експерта (фізично банкноту, марку, орден чи інший предмет потрібно до нього завезти і залишити приблизно на тиждень). Він перевіряє її на оригінальність і виписує вам фотоатестат про справжність предмету з фото предмету, його підписом і печаткою.  З таким фотоатестатом ви самі можете виставляти його на різні аукціони світу, типу ebay. Ціна з таким фотоатестатом буде значно вищою ніж без нього. 
          Акційний дім сам проводить експертизу, але не в дає фотоатестат. Просто всі речі які продаються на його аукціон ах є автентичними, і вже він несе повну відповідальність за справжність проданої речі у нього на площадці. Але аукціони він проводить один день у місяць, або рідше (залежності від того скільки назбирав матеріалу по даній тематиці). Тому і буває що інколи банкнотами торгує один день на півроку. А монетами може торгувати кожен місяць. Марками раз на 3 місяці.  Вони готують брошуру-проспект з лотами аукціону, дублюють його у себе на сайті, повідомляють своїх постійних клієнтів про дату аукціону, рекламу ть його в пресі і інтернеті і т. д. 
Тому на таких площадках ціна завжди вища в декілька разів ніж на ebay і подібних простих інтернет-аукціонах...
24.11.2024Odpowiadać Denzy
Вітаю. Мені особисто було дуже цікаво прочитати Ваш матеріал. А скажіть, будь ласка, от при тому, що його треба вивезти - а чи не буде він вважатися ця штатівська бомага-сертифікат (при бажанні таможників)  "культурною цінністю", яку власник хоче вивезти контрабандно?
Odpowiedzi: 7
24.11.2024
Дивно, що за посиланням на банкноті 7значний номер, а у ТС 5 значний.
Yarda2282
24.11.2024Odpowiadać Шимон
Нічого тут дивного нема, а ще були й 6-ти значні номери.
25.11.2024
Там є і інші продажі.
За такі гроші черги не буде тому думаю це нормальний прохід.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.