Odpowiedzi: 0
Anonimowy
18.11.2023Autor
Я важив на своїх вагах,там був лак зверху,я протер його ацетоном
18.11.2023Znawca
За фото - монета була на дукачі, а до того (до монтажу в дукач) була некоректно чищена агресивними хімічними речовинами, що викликало появу каверн в полі монети, схожі з тим, як показано на фото.
Anonimowy
18.11.2023Autor
І стер трохи лаку, якщо це правелами заборонено,то скажіть тепер монета без лаку,з продавцем я вирішу питання,розійдемося в мирі
Anonimowy
18.11.2023Autor
Скільки я міг стерти ватним тампоном ,і зняти лаку не відомо
Anonimowy
18.11.2023Autor
Мене цікавить лиш одне,чи монета оригінал,а чи дукач чи ні мені всеодно,це всеодно нечаста монета
Anonimowy
18.11.2023Autor
Щоб я колись не продав чи не помінявся з кимось,і не мав проблем
Anonimowy
18.11.2023Autor
Дири які були такі і залишилися,лак для ніхтів
Anonimowy
18.11.2023Autor
Якщо монета справжня то добре,я просто бачив інші закордонні проходи то була вага 11.4 взагалі,по юкоінсі вага невідома,в мене зараз така,значить розброс ваги в нормі,товщина в деяких місцях в нормі,це думаю норма, якщо експерти слідів копії не знайшли то мене це радує, дякую за увагу
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.