Шановний покупець. Ця монета в лоті, що Ви придбали, 24 Гротена 1672 Бремен. Леопольд I була виставлена з вагою 11,65 грама, Ви декларуєте вагу 11.49. А яка точна вага монети, можна зважити на точних, надійних вагах?
За фото - монета була на дукачі, а до того (до монтажу в дукач) була некоректно чищена агресивними хімічними речовинами, що викликало появу каверн в полі монети, схожі з тим, як показано на фото.
Якщо монета справжня то добре,я просто бачив інші закордонні проходи то була вага 11.4 взагалі,по юкоінсі вага невідома,в мене зараз така,значить розброс ваги в нормі,товщина в деяких місцях в нормі,це думаю норма, якщо експерти слідів копії не знайшли то мене це радує, дякую за увагу
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".