15 grudnia 2024, 20:06

Самовар Plewkiewicz w Warszawie

Самовар Plewkiewicz w Warszawie
Доброго часу форумчанам, попався такий цікавий самовар  Plewkiewicz w Warszawie клеймо на кришці зольника, висота з трубою близько 64 см, вага приблизно 6 кг 598 гр, підкажіть який інтерес в колекіонерів до такого самовара і чи був такий в продажі, фото і відео огляд дам, З Повагою. 

15.12.2024
Вітаю!
Якщо чесно, то я навіть і не здогадувався, що Плєвкевіч мав виробництво самоварів!! Він відомий в першу чергу, як власник підприємств, що виготовляли дрібний посуд та столові прилади (кав`ярники, цукерниці, таці, фруктовниці, кувшини, вази і т.п.).
Подібних вашому, самоварів на Віоліті не продавалися. Була інша модель  - Самовар посеребренньій старинньій с костяньіми ручками. Плевкевич в Варшаве.
Але для формування цінової політики, можете взяти на озброєння.
15.12.2024AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Доброго вечора вам, радий бачити вас знову в мой темі, по посиланню в вас бульотка це трішки інша категорія, я вже трохи вивчив тему його самоварів, там на самовари трішки друга цінова політика, мені цікаво який буде інтерес на такий тип самовара бо такого не найшов щоб були в продажах, але натратив в ютубі на ролик з самоварами різних виробників, і там на 3 хв 26 секунд є такий подібний але без труби   

Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.