IronCat
IronCat
17 stycznia, 18:12

Определение подлинности

Определение подлинности
Приветствую всех знатоков и форумчан!
Есть 5 вот таких интересных монет,но стопроцентной уверенности в оригинальности не имею,т.к. боспором занимаюсь от силы год.Хотелось бы услышать ваше мнение.

24.01, 23:37AutorOdpowiadać sagit
Візуально норма.
Это наверное какая-то шутка?
sagit15524
25.01, 09:17ZnawcaOdpowiadać IronCat
За 15 років на Віоліті і за 35 років в античній нумізматиці жодного разу так не шутив.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
24.01, 10:06Moderator
Доброго дня. Є питання по оригінальності  і до чого тут "боспором занимаюсь от силы год.", якщо будемо обговорювати ці, попередні і наступні ваші сумнівні денаріі.
24.01, 22:22
Доброго вечора прошу підсказати що всі монети не оригінал?
24.01, 23:03
В мене питання як так трапилося що копії пропустили на аукціон де їх продали і хто буде повертати кошти постраждалим покупцям в тому числі і мені ???шановні експерти ???
24.01, 23:03
Usunięte przez autora
24.01, 23:56
Поважний пане Sagit це все ж таки оригінал чи копія?? чекаю на ваш Вердикт
sagit15524
25.01, 09:16Znawca
Тут вже без вердикту. Я бачу тільки фото.
Якщо авторитетні люди, що бачили їх наживо, кажуть що копія - значить так воно і є.
При детальному розгляді наявних фото - Гордіан І Септимій дійсно вигляають сумнівними, особливо реверс Гордіана.
Я ж не просто так пишу - візуально норма. Бо все що можу - це скласти візуальне враження по фото.
Бувають кричуще спражні і по фото, бувають явні підробки - по фото. А бувають так як тут - візуально наче все добре. Але якщо це якісно виконана лита копія з доопрацюванням гурту - то по фото її виявити складно. Може люди клонів знайшли - ну тоді точно копія.
Це не виправдання, а для розуміння, які обмеження має фотоаутентифікація і які підробки за її допомогою виявити складно.
25.01, 12:04Odpowiadać sagit
Тут вже без вердикту. Я бачу тільки фото. Якщо авторитетні люди, що бачили їх наживо, кажуть що копія - значить так воно і є. При детальному розгляді наявних фото - Гордіан І Септимій дійсно вигляають сумнівними, особливо реверс Гордіана. Я ж не просто так пишу - візуально норма. Бо все що можу - це скласти візуальне враження по фото. Бувають кричуще спражні і по фото, бувають явні підробки - по фото. А бувають так як тут - візуально наче все добре. Але якщо це якісно виконана лита копія з доопрацюванням гурту - то по фото її виявити складно. Може люди клонів знайшли - ну тоді точно копія. Це не виправдання, а для розуміння, які обмеження має фотоаутентифікація і які підробки за її допомогою виявити складно.
Я вас зрозумів то коммод лита копія
25.01, 13:13
Шановний  Sagit скажіть будь ласка це копія так  чи ні бо вище скинув вам скріншот в якому продавець не баче доказів що це копія і говорить що ця монета оригінал який підтвердили
25.01, 19:43
Поважний Sagit що скажете чекаємо на вашу відповідь коммод на вашу думку копія чи оригінал????
sagit15524
25.01, 21:23Znawca
Візуально - ну не бачу ознак копії.
Саме на Коммоді, інші там більш сумнівні.
25.01, 22:16Odpowiadać sagit
Візуально - ну не бачу ознак копії. Саме на Коммоді, інші там більш сумнівні.
Дякую вам
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.