20.02, 12:43
Добрий день!
Десь "біля віскі стояло"... ))
Самі подумайте: кінець 90-их, Болгарія, етикетка на українській мові )) Про колір я взагалі мовчу.
Мала Арнаутська, в кращому випадку.
Odpowiedzi: 0
wadik1616
20.02, 13:57
Шо-то цвет напитка подгулял. Может освещение неудачное.
vkf772389
20.02, 14:13
Вітаю. Оце якраз  відкоркував пляшку спражнього скотча.  Смак порівнювати не можу, а  етикетки, колір, написи, тощо бачу різницю.  Шановний  КАПІТАН ZELENY дав точну адресу виробника.
У мене в ті роки був магазин, переважна кількість "коньяків" і "віскі" за пів року давали осад і освітлювалися до стану якогось шмурдяка. Ну  це дешеві , а ті що норм  були занадто дорогі для загалу , прийшлось пізніше самому порати ...
21.02, 11:39
А тоді були вже акцизні марки чи ні...
95-97 роки пам'ятаю щось було 30* якась водка чи то єврейська чи тому подібна ємність 1 літр..іще пам'ятаю ходив піп з монашками,просили гроші ,я запитав що то за чел. мені сказали що то паша мерседес
Zmodyfikowane przez autora 21.02, 11:43
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.