Vania05yr
Vania05yr
17 marca, 15:03

предмет з короною на ідентифікацію

предмет з короною на ідентифікацію

Всім доброго дня,
Матеріал схоже на срібло (метал почав розколюватися).
Прошу допомоги в ідентифікації знахідки 
Як на мене,схоже на печатку
З повагою

Odpowiedzi: 0
17.03, 22:54
Мої вітання!
Для печатки повинна бути "атрибутика" зображення - герб, вензель, ініціали, тощо. Просто корона ні до чого не зобов`язує та не вказує на належність комусь / до чогось.
Можливо, справді, корок від якоїсь посудини. Або навершшя від чогось з чисто декоративним зображенням.
18.03, 08:39AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Мої вітання! Для печатки повинна бути "атрибутика" зображення - герб, вензель, ініціали, тощо. Просто корона ні до чого не зобов`язує та не вказує на належність комусь / до чогось. Можливо, справді, корок від якоїсь посудини. Або навершшя від чогось з чисто декоративним зображенням.
Дякую за відповідь
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.