VerkaletsB
VerkaletsB
27 marca, 09:30

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал, без сколів, з чітким підглазурним клеймом, Тільки наложенним платежом без передплат, фото взято з іншого сайту для наглядності, пишіть свої пропозиції або тут або в приватних повідомленнях

27.03, 09:51
Ви так і не зрозуміли про культуру поведінки в Спільноті?
Гадаю, тоді вам немає про що тут просити і сподіватися.
А ваш рейтинг покупця вже красномовно червоним кольором  свідчить, який ви "порядний"...
Odpowiedzi: 0
27.03, 12:18Autor
Краще б ви мені запропонували річ яка мене цікавить а не займалися спамом, напевно вам дуже подобається спілкуватись з людьми і ви шукаєте до чого би причепитись, у двох темах не написав - Добрий день - так уже мене взялись повчати як себе вести, порада - не займайтесь спамом а пишіть тільки по ділу
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.