Вітатись треба. Для позначення розміру треба використовувати або вимірювальні прилади, або аркуш в клітинку... Вінтажний виріб (можливо для пігулок або для кілець) італійського бренду Nicla Oggetti, срібло (хоча по фото більше на посріблення схоже)
Дуже вдячний бо бачу AG 925 то проба срібла але незможу поняти пробу пишуть Ag де g мала тут G велика тай цифри над пробою вибіті незнаю навіщо вони я думаю R рідкість по біткіну а що означають 2÷3 то я незнаю.
І як робити аналіз спектрометром може показати 925 проба срібла а як скажуть треба надпиляти щоб знати точніше то то вже небуде неприваблевий ювелірний виріб.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".