Амфітамі, метафітамін, екстезі, сатіва.
5 maja, 05:11
Законопроект про легалізацію наркотичних речовин в державі Україна.
Законопроект про легалізацію наркотичних речовин в державі Україна.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
PowtarzaćSprawdzenie połączenia...
Połączenie jest przywrócone!
в столиці, на Подолі - активно ведуться земляні роботи комунальними службами. Що саме вони там ремонтують - мені не цікаво, але мене дуже зацікавили відвали землі навколо траншей. Тож, я підійшов до одного з таких відвалів і схилившись над ним, почав розглядати шматки кераміки, яких було там досить багато. Мабуть, так схилившись над відвалами, я б міг простирчати там ще довго, якби раптом не почув за спиною чоловічий голос: ,,вон, смотрі - наркоманіщє закладку іщєт..."
Обернувшись, я побачив чоловіка і жінку, які проїжджали по вулиці на велосипедах і побачивши мене, вирішили що я наркоман, який шукає закладку. Не знаю чому, але мені стало ніяково і навіть досадно - ти понімаєш, я тут можна сказати, з історичної точки зору розглядаю ті відвали культурного шару грунту, які дістала техніка - а на мене навісили ярлик ,,нарколиги"...
Від ніяковості, я навіть припинив ,,обстеження" і ретирувався восвоясі... Вже йдучи до домівки, я навіть розсміявся з цієї ситуації - наскільки виявляється різними можуть бути погляди людей, на одне й те ж, в залежності від свого кругозору і знань:
я бачив історичний культурний шар з керамікою - а в той же час, в мені бачили ,,нарколигу", що натхненно шукає заначку...)))
Популізм, не більше. Легалізація це краще що може бути, бо тоді гроші підуть не в кишені мєнтам, а в казну країни. Ну і контроль буде, хоч якийсь (І більше шансів на реабілітацію залежних, бо зараз на них клеймо і шляху назад у більшості немає)
тест