Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Добавлено:
14.07.2025, 09:48
Следит за лотом: 0Никто не следит
Добавлено:
14.07.2025, 09:48
Vintage09  (2.32)
Окончание
20.07.2025, 09:48:00 +5m
До окончания
Текущая цена (0 ставок)
200 грн
Сделать ставку
грн

Автоматический торг
догрн

Шаг цены от 1 грн
Загрузка...
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №10
ОписаниеВсе фотографии лота 9
Материал:
Ракушка
Состояние:
Б/У
Реставрация:
Не проводилось
Дефекты:
На фото
Местонахождение:
Украина, Черниговская область, Нежин
Оплата:
Наложенный платёж, Ощадбанк
Отправка лота:
Украина,Весь мир
Доставка:
Нова пошта, Укрпочта (согласно действующего законодательства страны проживания продавца).
Описание:
Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво” і магістрів спеціальностей “Товарознавство і комерційна діяльність”, “Експертиза товарів і послуг”, “Товарознавство і експертиза в митній справі” з дисципліни “Товарознавство продовольчих товарів”, вивчення якої передбачено у навчальних закладах ІІІ і ІV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м’яса, формування споживних властивостей і асортименту м’ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м’ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м’ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Ссылка на обсуждение:
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів. Підручник.2009., фото №10

Другие лоты продавца

Комментарии 0

Поиск по лотам
Учебная и справочная литература
Искать в разделе
Поиск:
Искать результаты в:
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.