Client709464
Client709464
8 января 2024, 02:50

На визначення брак 5 коп України

На визначення брак 5 коп України

Допоможіть визначити на рідкість брак 5 копійок України та на бриблизну вартість. На мій погляд брак дуже рідкісний по крайній мірі тут я такого не зустрічав лота. Мені цікава думка експертів професіоналів по даному напрямку колекціонування.

08.01.2024Автор
Я не можу зрозуміти на віоліті є експерти??? Який предмет не виставиш на визначення та оцінку практично 99,9%відповіді немає а якщо і є то через тиждень два!! Виникає питання навіщо тоді ця спільнота?! Таке враження що адміністрація пустила все на самотік, не той віоліті що був раніше...
12.01.2024Ответ Client709464
такої думки тут уже кожний другий колекціонер про цього експерта, 90% тем він навіть не читає, він може хіба зайти і зірвати торги або взагалі проснеться лише після того, як  лот уже буде проданий. Користі від нього ніякої, навпаки псує авторитет аукціону та в більшості випадків вводить користувачів в оману. Пише що попало без аргументів та доказів, закриває лоти по власному бажанню, які після скарг все ж перевиставлялись і продавались за тисячі, тому висновок робіть самі.
Ответы: 0
12.01.2024Ответ Client709464
Це вам ще повезло що ви із за консультантів не попали з грошима, бо я попав. В 2019 році монета оригінал, сьогодні вже копія. Мінус гроші і нерви
12.01.2024Ответ Client639569
головне, що знімають кошти за супровід торгів,(виставлення лотів, ставки, продаж, реклама і тд). А по суті ніхто навіть з крісла не вставав, щоб забезпечити справедливі торги. Все ок, все ок, а якщо появляється проблема, то вони тут уже ні до чого, головне гроші уже в кармані, а ви розберайтеся самі. Вважаю свою репутацію вони уже заробили та показали. Усі все бачуть та розуміють.
Ответы: 1
Ответы: 2
08.01.2024
Доброго. Брак. Двостороннє непрокарбування  (засмічення штемпелів). Не рідкісне явище. Не оцінюю. Скину посилання, погортавши сторінки,зорієнтуєтесь по ціні.
08.01.2024
Спільнота вночі переважно спить, а далі виконує не менш  важливі завдання і обов"язки, окрім свого хоббі. Адміністрація аж ніяк не впливає на діяльність спільноти .
11.01.2024АвторОтвет Ekaterinazzz
Спільнота вночі переважно спить, а далі виконує не менш  важливі завдання і обов"язки, окрім свого хоббі. Адміністрація аж ніяк не впливає на діяльність спільноти .
Дякую
12.01.2024Ответ Ekaterinazzz
"спільнота спить", а лоти закриваються повним ходом без розбору,  доказів та аргументів, ось такі нинче посадовці, головне отримати владу над людьми, а нести свою працю совісно і довести щось не мають ні хоробрості, ні людяності.
12.01.2024Ответ Client639569
потрібно створити окрему тему і обговорювати це питання окремо, створити там голосування (хто за) тим самим привернути увагу адміністрації. Це типу як петиція.
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.