Daniel_Thrathirovich
Daniel_Thrathirovich
24 марта 2024, 01:56

Визначення цікавих Вислих Печаток КР

Визначення цікавих Вислих Печаток КР
Доброї ночі друзі, прошу підказати по вислим печаткам КР, обидві були знайдені сьогодні. 
  Нічого не можу знайти по зображенню на великій, та відповідно атрибутувати належність.
  Щодо великої то на іншій стороні схоже що зображена тамга, можливо по ній так само буде інформація, дуже цікаво!!!
  Так як під тамгою відсутня частинка то я домалював, як вона ймовірно виглядала.

Буду радий почути ваші думки, бо нічого у можу знайти, завчасно дякую та якщо потрібно то просіть будь які фото та задавайте питання ))
  Усім мирної та Доброї ночі!!!)

Ответы: 0
26.03.2024
Цікаві, але опису ідентифікації їм нескладно в книгах. Іноді на такі кажуть Дорогочинського типу, бо там була безліч неідентифікованих. Виставляйте, підтримаю смайлика вашого в 300 грн, може хтось ще добавить
26.03.2024Автор
Доброго, щиро дякую за допомогу) Проте лишу собі, цікава тема сфрагістики, нехай це буде початком колекції )) Можливо підкажете по символу на іншій стороні пломби?
27.03.2024
Добрий день. Вибачте що не по темі, але Ви у мене придбали лот 18 березня " Хабарничка №2"  і не читаєте повідомлення. З пов.
27.03.2024АвторОтвет msoliar
Добрий день. Вибачте що не по темі, але Ви у мене придбали лот 18 березня " Хабарничка №2"  і не читаєте повідомлення. З пов.
Відписав, перепрошую за затримку )
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.