Client489019
Client489019
13 сентября 2024, 17:10

Шахрайство на Віоліті

Шахрайство на Віоліті
Увага продавець під ніком (murkot777)аферист і шахрай!!!Особливо це стосується людей тих хто займається приладами та радіостанціями.Отримав гроші за лот радіостанцію і а прийшов кусок металобрухту всі дорогоцінні метали були витягнуті.Увага не купуйте  у нього нічого особливо зараз активні лоти радіостанція р250-2м ітд.Виклав фото до купівлі,ось яке прийшло.Коменти блокує і видаляє.Зробіть максимальний розголос!!!

13.09.2024
Ага попробуйте это доказать модерам, один мне прислал кучу нерабочих газоразрядных индикаторов, даже отзыв негативный потерли, так и сказали, нет заключения от новой почты - гуляй
ОтветитьЦитировать
Ответы: 0
13.09.2024Автор
Саме головне шо він ще лоти людям тулить,а людей попередити неможу.Модератор нічого зробити теж неможе а він спирається на то що на НП вкрали або я зняв отак буває.
ОтветитьЦитировать
02.04, 14:51Ответ Client489019
Саме головне шо він ще лоти людям тулить,а людей попередити неможу.Модератор нічого зробити теж неможе а він спирається на то що на НП вкрали або я зняв отак буває.
Пишіть у лоті продавця
ОтветитьЦитировать
Ответы: 1
18.09.2024АвторОтвет yuriy64
А шо тут коментувати,купив у того гандона лот,оплатив наперед прийшло самі бачите що без контактів.Поки він відправив перший я купив у нього ще один р250 м.Коли отримав сюрприз в першому ,відмовився купувати лот.Вмене є вся переписка модератора і його.Почав в нього вимагати повернути гроші за перший лот,він мене заблокував.Прийшлось повідомляти людей іншими способами ,через чужі лоти в коментах і спільноті.Мені чесно зразу здалось підозрілим оці всі реверанси з розгоном лотів.Цеж вже в трете виставив бо невикуп.Якщо буде цікаво ще багато можу розповісти про цього кренделя.В замін з мене модератор збрив комісію за невикуп лота, маю одне негативне попередження і негативний відгук!А та сука далі дурить людей.
ОтветитьЦитировать
20.02, 20:22Ответ Client489019
А шо тут коментувати,купив у того гандона лот,оплатив наперед прийшло самі бачите що без контактів.Поки він відправив перший я купив у нього ще один р250 м.Коли отримав сюрприз в першому ,відмовився купувати лот.Вмене є вся переписка модератора і його.Почав в нього вимагати повернути гроші за перший лот,він мене заблокував.Прийшлось повідомляти людей іншими способами ,через чужі лоти в коментах і спільноті.Мені чесно зразу здалось підозрілим оці всі реверанси з розгоном лотів.Цеж вже в трете виставив бо невикуп.Якщо буде цікаво ще багато можу розповісти про цього кренделя.В замін з мене модератор збрив комісію за невикуп лота, маю одне негативне попередження і негативний відгук!А та сука далі дурить людей.
А,є тут якісь список де поширювати ,дані ,шахраїв мене з Миргорода ГАНДОН,з фіо  полусмяк юрій кинув на 23тис гривен з рейтингом білше 50
ОтветитьЦитировать
Ответы: 2
22.02, 22:19
Вітаю всіх, стався зі мною інцидент з типом під ніком - PRO100PRO100, чи мав хтось з ним справу і чи купляли прибори в нього ? мені прислав обпломбовані прибори но з викушеними КМ конденсаторами в непомітних місцях.
ОтветитьЦитировать
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.