Client709464
Client709464
31 декабря 2024, 10:28

Вітаю товариство допоможіть з оцінкою книги А. П. Чехов вибрані твори 1954р

Вітаю товариство допоможіть з оцінкою книги А. П. Чехов вибрані твори 1954р
Переклад з російської тир. 15000 екземплярів цікавить приблизна вартість книги 

Ответы: 0
02.01, 16:52
Доброго дня. Післявоєнні книги на жаль не користуються великою популярністю. Також класична російська література, через сьогоднішні реалії, не затребувана. Тому ціна книги, на мою думку, символічна.
02.01, 19:04АвторОтвет IvanoF
Доброго дня. Післявоєнні книги на жаль не користуються великою популярністю. Також класична російська література, через сьогоднішні реалії, не затребувана. Тому ціна книги, на мою думку, символічна.
Дякую за відповідь але я ще на старому форумі бачив сповіщення що людина шукає руських російських класиків тільки з переводом українською мовою це рідкісні книги історія є історія і поцінювачі не дивляться на обставини німецькі ножі свастикою теж дорого вона стоять хотя вони були вороги окупували нас я ні в якому разі не виправдовую свинопсів
Ответы: 1
vkf772480
02.01, 17:38
Тут с півроку тому людина шукала твори Чехова, але видані до 30-х років.  То був єдиний випадок інтересу, а так, як зазначив вище шановний форумчанин IvanoF,  то просто сміття.
02.01, 19:05АвторОтвет vkf77
Тут с півроку тому людина шукала твори Чехова, але видані до 30-х років.  То був єдиний випадок інтересу, а так, як зазначив вище шановний форумчанин IvanoF,  то просто сміття.
Дякую велике. Шукали руських російських класиків але з українським переводом я теж бачив на старому форумі таку об'яву але не можу цю людину знайти
14.01, 10:42
Я тут!))) Я є!)))
Цікавлюся книжками Чехова. Бажано до 1904-го року видання. Також цікавлять переклади класиків до 1930-року.
З приводу саме цієї книжки, вибачайте, дійсно не варта пересилки
Изменено автором 15.01, 23:21
20.01, 00:38АвторОтвет tipatop
Я тут!))) Я є!))) Цікавлюся книжками Чехова. Бажано до 1904-го року видання. Також цікавлять переклади класиків до 1930-року. З приводу саме цієї книжки, вибачайте, дійсно не варта пересилки
Дякую
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.