Caynik
Caynik
17 февраля, 10:19

Доброго дня,допоможіть оцінити монету,дякую. Ще розкажіть про ціни(бліц,резервне

Доброго дня,допоможіть оцінити монету,дякую. Ще розкажіть про ціни(бліц,резервне
  1. Діаметр:3,9см.Яку ціну ставить на аукціон,

Ответы: 0
Ответы: 1
17.02, 10:58АвторОтвет 14evdok88
Доброго дня, а це монета??? А де номінал??? По гурту вказаний???
А що ж це тоді?ще пишуть що монета не оригінал....
Ответы: 2
17.02, 11:43АвторОтвет Yarda
Пробували скопіювати доллар США 1799-1804 років. Чесно кажучи не скопіювали, а спародіювали. 1 Dollar
Вітаю,ви вважаєте що це якась підробка,копія,аналог,...?
Yarda2213
17.02, 11:52Ответ Caynik
Я не вважаю, я на 100% знаю що це сучасний сувенір китайських аферистів які туди не дали ні грама срібла.  Ціна йому 30-50 гривень для хорошого покупця.
17.02, 22:41Ответ SvejenkiyTovarchik
Це копія. Начальний коментар переписав - бо це копія не половини орла (5 доларів) а цілого. Усі ці оригінали були золотими. На eBay продають оригінальні половини за 8к. Цілий це на скільки я розумію безцінний рарик
18.02, 14:57АвторОтвет valis
Це копія. Начальний коментар переписав - бо це копія не половини орла (5 доларів) а цілого. Усі ці оригінали були золотими. На eBay продають оригінальні половини за 8к. Цілий це на скільки я розумію безцінний рарик
Що ж робить може на еВау розмістить її хай продається,яку ціну ставить на аукціон? Хто може точно оцінить її та визначить чи дійсно це копія,підробка?
18.02, 14:53АвторОтвет SvejenkiyTovarchik
Ви так викладаєте. Незрозуміло золота коштує 8 кіло баксів, чи ця.
Ця явно не золота можливо срібна,і я не знаю ціну яку ставить на аукціон,.А золота така сама 8 тисяч? Чи стовок?
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.